Mallikaunotar ja menestynyt bisnesnainen päätyi osaksi miljardöörin tosielämän haaremia – mykistävät yksityiskohdat: 11 vaimoa nautintoja varten - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallikaunotar ja menestynyt bisnesnainen päätyi osaksi miljardöörin tosielämän haaremia – mykistävät yksityiskohdat: 11 vaimoa nautintoja varten

Jill Dodd eli 1980-luvun alussa hulppeaa elämää saudimiljardöörin rinnalla. Nuoren mallikaunottaren elämään kuului kuitenkin myös useita muita naisia, joiden kanssa tämä jakoi rakastamansa miehen.

Jill Dodd rakastui 1980-luvulla saudiarabialaiseen Adnan Kashoggiin.­

29.5.2017 8:55

Yhdysvaltalainen Jill Dodd, 57, tunnetaan kansainvälisesti menestyneen Roxy-vaatemerkin perustajana. Menestynyt bisnesnainen aloitti uransa muodin parissa 1980-luvun alussa kansainvälisenä mallina.

Wilhelmina Models -mallitoimiston listoilla ollut Dodd sai töitä muun muassa Ranskasta ja päätyi niiden myötä viettämään iltaa Etelä-Ranskan Cannesissa. Daily Mailin mukaan kyseinen ilta muutti nuoren Doddin elämän.

Dodd kertoo brittilehden mukaan elämäkerrassaan hämmästyttävän tarinan siitä, miten hän päätyi Saudi-Arabiasta kotoisin olevan miljardöörin niin kutsutuksi ”nautintovaimoksi”. New York Postin mukaan Saudi-Arabian lain mukaan miehellä voi olla kolme virallista vaimoa sekä 11 niin kutsuttua ”nautintovaimoa”.

Kesken nuoren Doddin illanvieton, sai hän kutsun tanssimaan lyhyeltä ja kaljuuntuvalta arabimieheltä. Mallikaunotar myöntyi kutsuun ja tanssi miehen kanssa vaikuttuen tämän charmista ja ystävällisyydestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Illan aikana mies kirjoitti Doddin käteen tekstin ”Rakastan sinua” omalla verellään. Hetkeä myöhemmin Doddille selvisi, että häntä tanssittanut herrasmies oli saudiarabialainen asekauppias Adnan Khashoggi.

Nykyään 81-vuotias Khashoggi tienasi 1970- ja 1980-luvuilla miljoonia välittämällä aseita, mutta on sittemmin tuhlannut omaisuutensa leveällä elämäntyylillään.

Khashoggi kutsui seuraavana päivänä juhlissa tapaamansa Doddin ja tämän ystävän vieraaksi jättimäiselle jahdilleen. 85 metriä pitkä luksusjahti Nabila oli myöhemmin muun muassa Donald Trumpin omistuksessa.

Khashoggi kutsui Doddin juhlimaan hulppealle luksusjahdilleen. Nabila-jahti on myöhemmin ollut muun muassa Donald Trumpin omistuksessa.­

Illallisesta jahdilla alkoi Doddin taival saudimiljardöörin ”nautintovaimona”. Kaksikon ensimmäisenä yhteisenä yönä Khashoggi katseli Doddia tämän ollessa vaahtokylvyssä ja ehdotti tälle erikoista sopimusta.

– Emme voi suudella ennen kuin kerron sinulle tilanteen. Haluan, että olet yksi nautintovaimoistani. Saudi-Arabian lain mukaan minulla on oikeus 11 nautintoa tuottavaan vaimoon ja kolmeen lailliseen vaimoon, Dodd kertoo elämäkerrassaan Khashoggin sanoneen.

– En suutele sinua ennen kuin suostut tähän sopimukseen, miljardööri jatkoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dodd suostui sopimukseen ja pari sinetöi sen suudelmalla.

– Siitä hetkestä lähtien, minusta tuli osa Adnanin haaremia. Jaoin vuorot muiden naisten kanssa harrastaakseni seksiä rakastamani miehen kanssa, Dodd kertoo kirjassaan.

Khashoggi lahjoi Doddia upeilla lahjoilla ja tarjosi tälle hulppeita illallisia. Dodd vastaanotti äärimmäiseen kalliita korulahjoja, designvaatteita, kenkiä ja muita luksustavaroita. Saudimiljardööri ei säästellyt rahassa lahjoessaan rakastajaansa, vaan osti tälle timanttikoruja ja kultariipuksia.

Dodd vaikuttui Khashoggi itsevarmuudesta, ystävällisyydestä ja poikkeuksellisesta karismasta. Nuori malli rakastui mieheen korviaan myöten.

Pian muiden naisten läsnäolo ja Khashoggin jakaminen heidän kanssaan alkoi kuitenkin tuntua Doddista oudolta. Hän joutui kamppailemaan rakastamansa miehen huomiosta kymmenen muun naisen kanssa. Osa ”nautintovaimoista” oli hyvin nuoria, Doddin mukaan luultavasti lukioikäisiä.

Dodd pelkäsi saavansa HIV-tartunnan ja häpesi elämäänsä muiden naisten rinnalla. Osa ihmisistä koki hänen olevan perinteinen maksullinen seuralainen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräänä yönä Dodd heräsi Khashoggin tullessa hänen huoneeseensa tuomaan lahjaa.

– Kun hän näki kasvoni hän kuistasi: ”Ai, minulla on väärä huone. Anteeksi, mene takaisin nukkumaan. Pidä lahja”. Ennen kuin ehdin vastata, hän oli poissa. Sydämeni putosi. Hän oli luullut minua toiseksi tytöksi.

Dodd halusi lopettaa suhteen, mutta pelkäsi joutuvansa ongelmiin Saudi-Arabian lain vuoksi. Vuonna 1982 suhde kuitenkin päättyi. Seitsemän vuotta myöhemmin Dodd perusti Roxy-vaatemerkin.

Entinen ”nautintovaimo” ja malli asuu nykyään Kaliforniassa yhdessä aviomiehensä kanssa. Jill Doddin elämäkerta ilmestyy 6. kesäkuuta Yhdysvalloissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?