Räikkönen ja Bottas taistelevat Monacossa – missä ovat varikkokaunottaret Minttu ja Emilia? Sensuelli kuva kesämökiltä - Viihde - Ilta-Sanomat

Räikkönen ja Bottas taistelevat Monacossa – missä ovat varikkokaunottaret Minttu ja Emilia? Sensuelli kuva kesämökiltä

Minttu Räikköstä ja Emilia Bottasta ei ole näkynyt Monacossa F1-varikolla.

28.5.2017 16:26

Ferrarin Kimi Räikkönen ja Mercedeksen Valtteri Bottas ajavat molemmat mukana Monacon F1-kisoissa sunnuntaina.

Suomalaiskuljettajien vaimot Minttu Räikkönen ja Emilia Bottas ovat usein kannustaneet puolisoitaan paikan päältä. Suomalaiskaunottaria on usein tituleerattu varikon upeimmiksi kaunottariksi ulkomaisten julkaisujen toimesta.

Tällä kertaa Minttu ja Emilia eivät ole paikalla Monacon F1-varikolla.

Mintun synnytyksestä vain pari viikkoa

Minttu julkaisi pari päivää sitten yksityisellä Instagram-tilillään kuvan, jossa työntelee kärryissä ilmeisesti vastasyntynyttä tytärtään.

Minttu Räikkönen vieraili varikolla miehensä tukena ollessaan viimeisillään raskaana. Kuva huhtikuulta Bahrainista.­

Räikköset saivat toisen lapsensa toukokuun puolivälissä. Pieni tyttö sai harvinaisen nimen Rianna. Fanit odottelevat innolla näkevänsä vilauksen vauvasta, josta ei olla nähty julkisuudessa vielä pientäkään vilausta. Minttu on niin ikään myös pysynyt poissa julkisuudesta synnytyksen jälkeen.

Emilia julkaisi kuvan mökiltä

Emilia taas julkaisi Instagramissa kuvan suomalaisista kevätmaisemista mökiltä. Emilia on keskittynyt uintiuransa lisäksi viime aikoina paljon esteratsastukseen, jota on harrastanut pienestä pitäen.

Katso kuva täältä.

Emilia kannusti rakastaan viimeksi varikolla Espanjan GP:ssä toukokuun puolivälissä. Silloin Emilia edusti kauniina ja tyylikkäänä mustassa mekossa, leopardikuvioisissa ballerinatossuissa ja tummissa aurinkolaseissa.

Emilia Bottas oli puolisonsa tukena Espanjan GP:ssä.­

Emilia ja Valtteri menivät naimisiin viime syyskuussa Helsingin Johanneksen kirkossa. Paikalle oli kutsuttu noin sata ystävää ja perheenjäsentä. Upea hääjuhla järjestettiin Kulosaaren kasinolla, jonne tuoreen avioparin kuljetti kirkkovihkimisen jälkeen kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen. Häkkinen on niin ikään tällä hetkellä paikalla Monacossa kannustamassa suomalaiskuljettajia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?