Hämmentävä kuva 16-vuotiaasta Dwayne "The Rock" Johnsonista - nuoreneeko tähti vuosi vuodelta? - Viihde - Ilta-Sanomat

Hämmentävä kuva 16-vuotiaasta Dwayne "The Rock" Johnsonista - nuoreneeko tähti vuosi vuodelta?

45-vuotias The Rock tunnetaan kaljuna jättiläisenä, mutta näin ei ole ollut aina.

28.5.2017 14:50

Näyttelijä ja entinen painija Dwayne ”The Rock” Johnson on jo 45-vuotias, mutta vuodet ovat kohdelleet yhä erinomaisessa kunnossa olevaa miestä hyvin.

Mirror-lehti kiinnittää huomiota hiljattain löytyneeseen kuvaan, jossa asetelma Johnsonin iästä kääntyy päälaelleen.

Toisin kuin nykyään, mustavalkoisessa kuvassa The Rockilla on päässään hiukset ja yllään puku ja kravatti, jotka sopisivat hyvin bisnestapaamiseen. Hämmentävintä kuvassa kuitenkin on se, että Johnson on siinä 16-vuotias. Kuvan kruunaavat teini-ikäiselle sopivat viikset.

16 year old Dwayne Johnson looks even older than current Dwayne Johnson. pic.twitter.com/VFWM53MLGv— History Lovers Club (@historylvrsclub) 26. toukokuuta 2017

Twitterissä kuva on herättänyt hämmennystä ja naurua, sillä Johnson näyttää siinä huomattavasti ikäistään vanhemmalta. Yksi palvelun käyttäjistä kuvaili Johnsonia yläasteen opettajaksi, jolta menee kohta hermot.

Johnson kommentoi kuvaa myös itse.

Haha it's that damn 16yr old slightly creepy, but well manicured porn stache I was rocking back in high school. Good Lord. https://t.co/gDsfObBbNS— Dwayne Johnson (@TheRock) 26. toukokuuta 2017

Aiemmin tänä vuonna The Rock paljasti Twitterissä, miksi hän on kalju. Paljastuksen hän teki nähtyään Twitterissä gif-animaation, jossa hänellä on Johnson tuuhea tumma tukka.

Johnsonin kaljuuden taustalla ei ole perinnöllistä hiustenlähtöä tai sairautta, vaan näyttelijä on itse päättänyt luopua hiuksistaan.

– Tämän takia rakastan GIF-animaatioita. En ole kalju, koska kaljuunnuin. Olen kalju, koska hiukseni ovat yhdistelmä afroa ja karvoja laaman haarovälistä, Johnson kirjoitti twiitissään vapaasti suomennettuna.

The Rockin selitys kaljuuteensa sai Daily Mailin mukaan hilpeän vastaanoton. Moni ilmoitti nauravansa ääneen näyttelijän twiitille ja toiset ihmettelivät, miltä laaman haarovälissä mahtaa näyttää.

– Mahtavaa, nyt minun pitää googlettaa laaman kivekset, totesi eräs kommentoija.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?