Hulppeat häät New Yorkissa: Missikaunotar Krista Haapalainen meni naimisiin – häikäisevän kaunis morsian! - Viihde - Ilta-Sanomat

Hulppeat häät New Yorkissa: Missikaunotar Krista Haapalainen meni naimisiin – häikäisevän kaunis morsian!

Krista Haapalainen ja Kevin Lanning avioituivat perjantaina.

Krista ja Kevin sanoivat tahdon perjantai-iltana.­

27.5.2017 12:09

Vuonna 2014 Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Krista Haapalainen sanoi tahdon perjantaina.

Haapalaisen hulppeita häitä vietetään New Yorkissa usean päivän ajan. Haapalainen avioitui Yhdysvalloista kotoisin olevan Kevin Lanningin kanssa Long Islandin saarella.

Useat suomalaisjulkkikset ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa kuvia hääjuhlasta. Paikalla ovat esimerkiksi missikeisarinna Sunneva Kantola, missikaunottaret Lotta Näkyvä ja Bea Toivonen, vaatesuunnittelija Teuvo Loman ja juontaja Jenni Haapala.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vieraiden julkaisemissa kuvissa vilahtaa myös onnea hehkuva Haapalainen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Haapalainen on sonnustautunut häihinsä kauniiseen pitsikirjailtuun pukuun, jonka hän kerto IS:lle olevan Suomesta. Olkaimeton asu paljastaa vaalean kaunottaren treenatun ylävartalon ja sen leikkaus korostaa Haapalaisen kurveja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hulppeisiin häihin on kutsuttu Haapalaisen ystäviä ja perhettä Suomesta, ja paikalla on yhteensä noin 170 vierasta. Suomesta häihin on lentänyt noin 45 henkeä.

Viikon kestävät häät pitävät sisällään muun muassa häitä edeltävää ohjelmaa, itse hääpäivän sekä kolme päivää juhlintaa Hamptonilla avioitumisen jälkeen.

– Suomesta asti lentäville vieraillekin on mukavaa, että heillä on useammalle päivälle ohjelmaa, Haapalainen kertoi aiemmin IS:lle.

Missikaunotar paljasti, ettei kuluissa karsita häitä järjestettäessä. Parin hääbudjettia hän ei paljastanut.

– Sen verran voin sanoa, että sen yli ollaan jo menty. Enää ei edes lasketa.

Haapalaisen Kevin-mies työskentelee mainosalalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lotta Näkyvä poseerasi juhlahumussa punaisessa iltapuvussa, jonka halkio yltää pitkälle reiteen saakka. Näkyvän Kristian-puoliso edusti vaimonsa rinnalla tummassa puvussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?