Hollywoodin tähtipari eroaa 17 vuoden avioliiton jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywoodin tähtipari eroaa 17 vuoden avioliiton jälkeen

Ben Stiller ja Christine Taylor aikovat ET:n mukaan pysyä läheisinä ystävinä.

27.5.2017 2:00

Yhdysvaltalaiset näyttelijät Ben Stiller, 51, ja Christine Taylor, 45, eroavat 17 vuoden avioliiton jälkeen, kertoo Entertainment Tonight.

Pari avioitui toukokuussa 2000 Havaijilla. Heidän tyttärensä Ella Olivia syntyi vuonna 2002 ja poikansa Quinlin Dempsey vuonna 2005.

– Valtavalla rakkaudella ja kunnioituksella toisiamme kohtaan, ja 18 vuoden yhdessäolon jälkeen, olemme päättäneet erota, Stiller ja Taylor toteavat yhteisessä tiedotteessaan.

– Lastemme kasvatus omistautuneina vanhempina ja läheisinä ystävinä on meillä jatkossakin etusijalla. Pyydämme ystävällisesti mediaa kunnioittamaan yksityisyyttämme tänä aikana.

Stiller ja Taylor ovat näytelleet yhdessä muun muassa elokuvissa Zoolander, Dodgeball – boltsit pelissä, Tropic Thunder ja Zoolander 2.

Ohjaajanakin toimiva Stiller paljasti viime vuonna Howard Sternin radio-ohjelmassa, että hänellä todettiin aggressiivinen eturauhassyöpä kesällä 2014.

Komediaelokuvien tähden syöpäkasvain leikattiin, ja syksyllä 2014 hän sai ”terveen paperit”. Mies sanoi, että aikaisessa vaiheessa tehty seulontatesti pelasti hänen henkensä.

Ben Stiller Cannesissa 21. toukokuuta 2017.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?