Samu Haberin päivä huipentuu Laura Voutilaisen mahtipontiseen Forever Yours -tulkintaan – ”Tuntuu säveltäjänä ihan sairaan hienolta”

rac

Julkaistu:

Samun päivänä viimeisenä estradille astuu Laura Voutilainen, joka tulkitsee Samun käteenkin tatuoidun kappaleen Forever Yours.
– Tää on niin sairaan hyvä biisi, että en halua muuttaa sitä miksikään toiseksi nyt tällä kertaa, vaan tehdä sen niin kuin Laura Voutilaish, Laura taustoittaa ennen lavalle astumistaan.

– Aika hienoa, että sanoo, että ei oo muuttanut, koska kunnioittaa teosta. Toi tuntuu musta sitten tietysti säveltäjänä ihan sairaan hienolta, että se päätös on tehty siksi, että se on jo niin hieno, Samu kommentoi vaikuttuneena.

Lauran tulkinta alkaa rauhallisesti, ja Samu kuuntelee esitystä kädet suun edessä keskittyneesti. Lauran vaikuttava tulkinta pitää Samun kasvot viimeiseen säkeistöön asti vakavina, vaikka mies laulaakin mukana. Viimeisen säkeistön aikana Lauran mahtipontinen laulu saa hymyn Samun kasvoille. Robin katsoo Samuun ja muodostaa suullaan lauseen ”vitsi tää on hyvä”.

– WAU, Robin toteaa mykistyneenä Lauran esityksestä.

– Sairaan hieno! Ja ihanaa, että vedit ton tolleen niinku se menee, Samu hehkuttaa halatessaan Lauraa.

– Onpa hieno nainen tuo Laura Voutilainen. Se on kuitenkin niin täydellinen, mut sit siin on just se joku, kun se ei kuitenkaan ookkaan. Sit se vähättelee itteensä. Sitä ei kyl varmaan oo ainakaan liikaa kehuttu tässä elämässä. Vähiten ehkä odotin tältä reissulta häneltä, että meillä synkkais, mutta vitsi, että mä tykkään siitä, Samu pohtii ajatuksiaan Lauraa kohtaan.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon torstain ja perjantain jaksot näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt