Jethro Rostedt saa Tuija Pehkosen jäätymään suorassa lähetyksessä – vihjailee vilauttelusta: ”Teitkö sä mulle basic instinctit?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jethro Rostedt saa Tuija Pehkosen jäätymään suorassa lähetyksessä – vihjailee vilauttelusta: ”Teitkö sä mulle basic instinctit?”

Tuija Pehkosen radiohaastattelu sai yllättävän käänteen, kun Jethro Rostedt vihjasi tämän vilauttaneen hänelle.

Tuija Pehkonen ei osannut odottaa Jethron kommenttia.­

26.5.2017 18:40

Radiojuontaja Tuija Pehkonen kertoo blogissaan, kuinka jäätyi täysin haastatellessaan kiinteistönvälittäjä ja tosi-tv-julkkis Jethro Rostedtia. Pehkonen mietti ensin, saako vitsiniekkana tunnetun Rostedtin vakavoitumaan.

Hän kertoo haastattelun menneen hyvin, kunnes se sai viime hetkellä täysin yllättävän käänteen.

– Kun haastistunti eteni ja olin jo ehtinyt unohtaa oman varauksellisuuteni, tarkkaavaisuus oli sivustalla ja rentouduin. Annoin hetken viedä ja keskittyminen ei ehkä ollut ihan huipussaan, Pehkonen kirjoittaa.

– Sen kun jutusteltiin vain. Niin sieltähän se yllätys lävähti keskelle naamaa. Aivan kulman takaa, ihan haastattelun viime hetkillä! Jethron pommi. Vikan minuutin aikana Jethro nimittäin ihan pokalla naamalla tokaisi, että ”Teitkö sä mulle äsken basic instinctit?”

Basic Instinct -elokuvan legendaarisessa kuulustelukohtauksessa näyttelijä Sharon Stone vilauttaa paljasta haaraväliään.

– Jäädyin aivan totaalisesti. Vilkaisin vaistomaisesti ensin mekkoni helmaa. Enkä saanut sanan sanaa suustani. Näin ei usein käy. Mutta tällä kertaa mies pääsi yllättämään, hän jatkaa.

Jethro Rostedt laittoi Tuija Pehkoselle jauhot suuhun.­

Pehkonen toipui kuitenkin nopeasti jäätymisestään ja haastattelu päättyi positiivisiin tunnelmiin.

– Ensi kerralla mä muistan olla livelähetyksessä skarppina ihan joka sekunti! Tätä ei tapahdu toiste! Jatkossa olen tarkkana kuin porkkana – valmiina reagoimaan mihin tahansa, juontaja vakuuttelee tekstissä.

Haastattelun voi kuunnella Yle Areenasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?