Viihde

Julkkiskaunotarten keskuudessa repesi raivoisa rähäkkä: Cheyenne Järvinen antoi täyslaidallisen – haukkuu Jannan ja Sara Siepin lyttyyn

Julkaistu:

avautuminen
Cheyenne Järvinen ei säästele sanojaan blogikirjoituksessaan tylyttäessään sekä Sara Sieppiä että Janna Hurmerintaa.
Tosi-tv-kaunotar Cheyenne Järvinen julkaisi blogissaan perjantaina pitkähkön kirjoituksen, jossa antaa kylmää kyytiä häntä haukkuneille misseille sekä laulaja Janna Hurmerinnalle. Ilta-Sanomat kertoi aiemmin perjantaina missikaunotar Sara Siepin Facebook-pävityksestä, jossa tämä kertoi alkaneensa nähdä punaista Cheyennen sanomisten vuoksi. Päivitystä olivat kommentoineet muun muassa Janna, Miss Suomi 2012 Sara Chafak, Miss Helsinki 2015 Rosanna Kulju ja Miss Helsinki 2013 Kelly Kalonji.

Cheyenne vieraili torstai-iltana Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa Roope Salmisen haastateltavana. Ohjelmassa Järvinen kertoi, että häntä harmittaa se, että hänen mielestään misseyden perustehtävä on kadonnut ja misseydestä on tullut ainoastaan pääsylippu vip-bileisiin.

Sieppi tyrmäsi Cheyennen sanomiset Facebook-päivityksessään.

– Sanoiko toi Cheyenne Järvinen just EVS:ssä, että misseydestä on tullut pelkästään pääsylippu VIP-bileisiin? Kyl se on mun mielestä parempi reitti entä reittä pitkin. Nään punaista, Sieppi kirjoitti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Cheyenneltä jättimäinen kritiikkivyöry

Järvinen kertoo blogipäivityksessään, jonka on otsikoinut Missit tekopyhyyden perikuva, lähteneensä keskusteluohjelmaan ”sairaan hyvällä mentaliteetilla”.

– Minulle luvattiin positiivinen, hyvämielinen haastattelu, jossa ei tulisi yllätyskysymyksiä tai keskitytä epäolennaisuuksiin. Aluksi tuntemukseni haastattelusta oli hyvä, mutta mitä enemmän ajattelen asiaa, sitä enemmän sisälläni kuohuu. Tuntuu, että haastattelu painottui silti kohti muuta ja aikaa annettiin väärille asioille. Onnistuinpa sohaisemaan myös ampiaisenpesää. Isoa sellaista, Järvinen kirjoittaa.

– Osuin selkeästi misseillä herkkään paikkaan ja vaikka tarkoitusperäni oli hyvä, se sivuutettiin.


Järvinen sanoo, ettei sanonut niin kuin Sara Sieppi hänen sanomisensa tulkitsi.

– No, enhän mä nyt kyllä ihan noin sanonut, mutta vahvistiko Sieppi juuri VIP-bileiden merkityksen? Parempi reitti minne? Juuri sinne vippibileisiinkö, kun ei tässä muusta puhuta ja voi oikein assosioida muuhun.

Mitta tuli täyteen Jannan suhteen

Blogissaan Järvinen kommentoi runsaasti myös laulaja Janna Hurmerintaa, joka kommentoi Siepin päivitystä lyhyesti vain kirjoittamalla: ”Hyi v***u”. Janna muutti päivitystään 18 tuntia myöhemmin:

– En tajunnut että tämä Saran postaus oli julkinen. Heittoni oli tarkoitettu vain pienelle kaveriporukalle. En ole kyseistä henkilöä tai asiaa julkisesti ikinä kommentoinut, enkä ajatellut tehdä sitä nytkään. Onnea hänelle valitsemallaan tiellä.

Jannan tunteikkaan kommentin takana on todennäköisesti se, että Cheyenne oli salasuhteessa Jannan ex-miehen räppäri Junon kanssa. Pettämisen ja salasuhteen vuoksi Jannan ja Junon avioliitto jäi lyhyeksi. Nyt Cheyenne ei säästele sanojaan Jannan suhteen blogikirjoituksessaan.

– Janna "en ole katkera ja olen päässyt asioiden yli" Hurmerinta kommentoi vain tylysti "hyi v***u". Kalonji ja Chafak kommentoimassa ja tykkääjien joukossa on useampi muu tuttu. Tähänkö tämä on mennyt, että aina tilaisuuden tullen mut voi ja yritetäänkin lyttää joukolla alas? Ihmiset, joita juuri asiallisesti kritisoin, että tuntuu, että misseydestä on tullut kuin vain titteli. Ihmiset, joiden pitäisi olla esimerkillisiä ja puhuvat kerta toisensa jälkeensä kiusaamista vastaan, mutta tekevät sitä joukolla itse ylläpitääkseen omaa kuplaansa.


– Mikä tämä Jannan kommentti on? Nainen, joka väittää olevansa sujut asioiden kanssa ja päässyt elämässään eteenpäin. Alkukeväästä Janna pyysi, etten toisi hänen nimeään enää esille omasta aloitteesta, mutta nyt mulle kyllä riitti. Ensinnäkin olisin Jannana ihan helvetin kiitollinen siitä, että pääsi eroon miehestä, joka pettää, eikä kuuleman mukaan vain minun kanssa. Ensimmäisiä asioita, mitä Jon on mulle sanonut on se, ettei pystyisi olemaan yksiavioinen ja moniavioisuus on hänelle unelmaa. Janna, mitä teit tällaisen ihmisen kanssa? Etkö oikeasti vain tiennyt ja tuntenut miestäsi tarpeeksi hyvin? Teet itsestäsi tyhmän näköisen ja kommentointisi on lapsellista.


Cheyenne kysyy, että millä tapaa hän voi olla aviorikkoja ja syypää Jannan ja Junon eroon, sillä hänen sanojensa mukaan hän luuli pariskunnan suhteen jo päättyneen.

– Pettäminen ei ole sinkun syy, vaan pettäjän. Tässäkin tapauksessa voin vilpittömästi sanoa, etten ole tahallani ukkomiehen kanssa pelehtinyt ja homma loppui heti kun sain tietää. Eikö olisi jo korkea aika päästä asian yli ja ilkeilyn sijaan kiittää minua. I did you a favor.

”Miss Helsinki -organisaatio täysin läpimätä”

Itsekin Miss Helsinki -kilpailussa kisannut Cheyenne toteaa Miss Helsinki -organisaation olevan ”täysin läpimätä ja tekopyhä instituutio.”

– Miss Helsinki, ai että. Kilpailun nimen pitäisi olla sen sijaan kilpailun pyörittäjien suusta: Miss "kuka kavereistamme saa seuraavaksi kruunun päähänsä" tai ihan vaan Miss "Seuraava Seurapiirikaunotar."


Vuoden 2015 Miss Helsingin Rosanna Kuljun, joka myös kommentoi Siepin päivitystä, Cheyenne kirjoittaa olevan ”tekopyhyyden ja ilkimyksen perikuva.”

– Rosanna on oikeastaan aika hyvä esimerkki sille, miksi mielestäni "misseydestä" on tullut pelkkä titteli. Eihän esim. Rosannasta ole missiksi edes alkuunkaan! Esiintyminen Martina ja hengenpelastajat- sekä Hottikset-ohjelmissa. Tarviiko edes sanoa enempää.

– Tarrautuminen tiukasti kiinni Martinaan sekä Miss Helsinki -organisaatioon, kun ei ole muutakaan annettavaa tai keinoa pysyä pinnalla. Just saying.

”Miss Suomi toisensa jälkeen päätyy lööppijulkkikseksi”

Miss Suomien perintöprinsessoineen Cheyenne toteaa päätyvän kerta toisensa jälkeen joko lööppijulkkiksiksi tai katoavan julkisuudesta kuin tuhkana tuuleen.

– Miss Suomi -neitokaiset. Mistä aloittaisin kun on hyvä kun muistaa edes voittajia perintöprinsessoista puhumattakaan? Tämä on yleistys, mutta näyttää oikeasti siltä, että Miss Suomi toisensa jälkeen päätyy oikeasti vaan lööppijulkkikseksi.


– Missivuosi hoidetaan pois alta, päästään mukaan piiriin, pyöritään bileissä ja kuksitaan muiden julkkisten kanssa. Sara Sieppi, jätän tämän Miss Suomi -rantin tähän. Uskon, että moni ajattelee samoin kun minä, ettet sinäkään ole nyt paras ihminen puhumaan.

Cheyenne kysyy blogikirjoituksessaan, voiko joku väittää, ettei hänen sanomisissaan ole perää.

– Olen oikeastaan aika iloinen Siepin postauksesta, koska Siepposen neiti antoi arvoa ja paljon huomiota koko asialle ja onnistui paljastamaan mielikseni ihmisten todellisen luonteen myös koko kansalle. Jos joku luulee, että tämä olisi kolaus mulle, niin ei, juuri päinvastoin. Koko juttu vaan ruokkii ja syöttää minua, Cheyenne toteaa.

Edit: Juttua muokattu Jannan kommenttien osalta 26.5. klo 19:27.