Laulaja Janna, 35, joutui ilkeän kohun keskiöön avioeron jälkeen – ”Spekulaatiot romanssista alkavat heti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Janna, 35, joutui ilkeän kohun keskiöön avioeron jälkeen – ”Spekulaatiot romanssista alkavat heti”

Janna Hurmerinta harmitteli IS:lle julkisuuden vaikeita puolia.

26.5.2017 15:01

Kovan kiinnostuksen kohteena oleva Janna, 35, ei anna huomion ja julkisuuden rajoittaa tekemisiään eikä varo kaikkea tekemistään.

– Jos joku napsii kuvia ja kauppaa niitä lehteen, niin sitten niin on. En jätä asioita tekemättä sen takia. Ei minun tarvitse välittää eikä varoa, koska en sekoile missään, Janna perusteli IS:lle Puuterihuoneen kesäjuhlissa.

Laulaja on kasvanut Hurmerinnan muusikkoperheessä. Hänen koko elämänsä ajan vanhemmat ovat olleet julkisuudessa, mutta he ovat olleet myös koko ajan avioliitossa, joten heidän kohdallaan julkisuudessa ei ole setvitty suhderintaman muutoksia.

– Eikä minunkaan kohdallani ennen avioeroa. Yllättävintä on ollut, kuinka paljon ihmiset puhuvat seurustelusta ja muista yksityisasioista.

Romanssihuhujen syntymiseen riittää liikkuminen jossain bändijäsenten tai muiden miespuolisten tuttujen seurassa.

– Spekulaatiot romanssista alkavat heti. Eihän kiinnostuksessa ole mitään pahaa, mutta on huvittavaa, millaiset mittasuhteet puheet saavat.

Aina ei tarvitse edes näyttäytyä missään.

Janna Hurmerinta poseerasi toukokuussa upeana Andiatan tilaisuudessa.­

– Minun on väitetty seurustelevan sellaisenkin ihmisen kanssa, jota en ole nähnyt puoleentoista vuoteen.

Vaati aikaa tottua sosiaalisessa mediassa kommentointiin.

– Kun ensimmäistä videota haukuttiin, se tuntui pahalta, mutta siihenkin tottuu, kun huomasin miten se menee. Suurin osa antaa hyvää palautetta, mutta aina ovat ne kymmenen, jotka huutelevat jotain muuta.

Janna tietää, että puheet ja palaute kuuluvat julkiseen työhön.

– Enemmän olisi aihetta huoleen, jos ketään ei yhtään kiinnosta. Minulla on ihania faneja ja olen heistä kiitollinen, kaunotar lisää.

Hän esitti viime viikolla julkaistun uuden singlensä Mitä jos kauneussalonki Puuterihuoneen kesäjuhliin kokoontuneille kutsuvieraille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?