Miksi Temptation Islandin salatut seksikohtaukset eivät näkyneet tv:ssä? Sami Kuronen paljastaa: Näin he jäivät kiinni - Viihde - Ilta-Sanomat

Miksi Temptation Islandin salatut seksikohtaukset eivät näkyneet tv:ssä? Sami Kuronen paljastaa: Näin he jäivät kiinni

Juontaja Sami Kuronen kertoi IS:lle kulissien takaisia paljastuksia Temptation Island Suomen kolmannelta kaudelta.

Sami Kurosella oli kohusarjassa merkittävä rooli asioiden selvittelijänä iltanuotioilla.­

26.5.2017 12:47

Temptation Island Suomi -sarjan kolmannella kaudella useampi varattu jäi kiinni suoranaisesta pettämisestä. Juontaja Sami Kuronen sai parit tunnustamaan ääneen töppäilynsä niin sanotuilla iltanuotioilla, joissa saaren tapahtumia puitiin.

Muun muassa Pauliina ja Joonas molemmat myönsivät viimeiselle iltanuotiolla harrastaneensa toistensa selkien takana seksiä saarella sinkkujen kanssa. Pauliina harrasti seksiä useaan otteeseen sinkku-Artun kanssa, ja Joonas puolestaan myönsi ”vähän panneensa” sinkku-Jennikan kanssa.

– Se kesti ehkä 10 sekuntia, Pauliina puolusteli omaa pettämistään.

– No mä vähän sitä panin, Joonas puolestaan myönsi kohutussa finaalijaksossa.

Kuvassa Miikka, Sonja, Pauliina ja Arttu.­

Miksi seksikohtaukset eivät näkyneet kameroissa?

Mutta miten seksikohtaukset jäivät katsojilta täysin huomaamatta? Tällä kaudella esimerkiksi Joonaksen ja sinkku-Jennikan puuhat paljastuivat vasta iltanuotiolla, kun Kuronen asiasta tiukkasi. Katsojat ihmettelivät, missä vaiheessa seksiä oikein oli harrastettu, sillä aiemmissa jaksoissa siitä ei saanut mitään vihjettä.

Aiemmilla kausilla seksikohtaukset ovat päätyneet heti kättelyssä katsojien tietoisuuteen, kun kamerat ovat paljastaneet saarella olleiden puuhat.

Kuvassa Jonne, Erika, Jennika ja Joonas.­

– Samoilla kalustoilla ja systeemeillä mentiin, mutta totuus on se, että resorteissa on pimeitä nurkkia ja piiloja. Kameroita ei pystytä laittamaan jokaiseen paikkaan. Aika nopeasti nämä ihmisetkin tajusivat, missä he pystyvät touhuamaan ilman, että siitä jää välttämättä mitään talteen, Kuronen avaa IS:lle kolmannen kauden päätösjaksojen jälkeen.

Kiinni jäämisen avaimena olivat sinkut ja muut paikalla olleet henkilöt, joiden korviin tihkui resortista tietoa ja tarkempaa kuvailua tapahtumista.

– Meillä on siellä sellaisia pikkulintuja, jotka laulelevat. Aika usein ne ovat näitä sinkkuja. Sataprosenttista luottamusta siellä ei ollut kenenkään välillä.

– Sinkut saattoivat keskustella asioista keskenään, ja sitä kautta se sitten vuoti eteenpäin. Loppupeleissä asiat vuotivat myös meille tuotantoyhtiöön, Kuronen jatkaa.

Iltanuotiot kestivät todellisuudessa tunteja

Tällä kaudella katsojat ilakoivat sosiaalisessa mediassa usein ”Kurosen grillillä”, koska mies vaikutti laittavan osallistujat iltanuotiolla kovinkin tiukille. Kuronen sanoo, että ei kuitenkaan halunnut olla liitoille mikään erotuomari. Hän ei missään tapauksessa halunnut syyllistää tai kyseenalaistaa mitään iltanuotiolla käsiteltyä asiaa.

– Siinä kohtaa, kun lähdin jotain asiaa [iltanuotiolla] selvittämään, niin minulla oli lähes sataprosenttinen tieto jo olemassa.

– Oli se mielenkiintoista ja vaikeaa peliä istua siinä pölkyllä. Siinä on omanlaisensa vastuu. En ole siinä mikään erotuomari tai valtakunnan syyttäjä, vaan yritän saada katsojille jonkinlaisen selonteon siitä, mitä on tapahtunut, Kuronen selittää.

Sami Kurosen mukaan iltanuotiot saattoivat kestää parikin tuntia.­

Televisiossa iltanuotiohetket kestävät vain alle tunnin, mutta todellisuudessa vaikeat keskustelut kestävät paljon pidempään. Niitä on leikattu jälkikäteen huomattavasti. Kurosen mukaan voisi olla mahdollista, että iltanuotioiden keskustelut julkaistaisiin kokonaisuudessaan, jos uusia kausia vielä tulee.

– Pisimmillään iltanuotiot kestivät toista tuntia. Siinä keskusteltiin pitkät pätkät. Jos neloskausi joskus tehdään, niin täytyy ehdottaa tuotantoyhtiölle, jos vaikka nettiin laitettaisiin leikkaamattomat versiot.

Katso alla olevilta videoilta ohjelmaan osallistuneiden parien kuulumisia kuvausten jälkeen!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?