Viihde

Roope Salminen haastatteli Cheyenne Järvistä – Sara Sieppi raivostui: ”Parempi reitti kuin reittä pitkin”

Julkaistu:

evs
Miss Suomi 2011 Sara Sieppi alkoi nähdä punaista Cheyenne Järvisen haastattelun aikana.
Kohukaunotar Cheyenne Järvinen vieraili torstai-iltana Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, josta häntä haastatteli Roope Salminen. Ilmeisesti Cheyennen sanomiset eivät ole lämmittäneet Salmisen avopuolison missikaunotar Sara Siepin sydäntä tämän Facebook-päivityksestä päätellen.

– Sanoiko toi Cheyenne Järvinen just EVS:ssä, että misseydestä on tullut pelkästään pääsylippu VIP-bileisiin? Kyl se on mun mielestä parempi reitti entä reittä pitkin. Nään punaista, Sieppi kirjoitti Facebookissa.

Mitä Cheyenne sitten tarkalleen ottaen ohjelmassa sanoi? Näin:

– Minua harmittaa tällä hetkellä tosi paljon, että missien perustehtävä on kadonnut. Misseydestä on esimerkiksi tullut tällainen titteli ja pääsylippu vip-bileisiin sun muuta. Minua harmittaa tämä erityisen paljon, Cheyenne kommentoi.


Lisäksi hän kertoi piakkoin järjestettävästä itsetuntovalmennustapahtumasta, jonka toivoi muuttavan ihmisten käsityksiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Toivon, että tämä tapahtuma on pieni movement, että nämä pinnalla olevat ihmiset alkavat käyttää valtaansa positiivisiin asioihin.

Myös muut missit kommentoivat

Myös muut missikaunottaret sekä laulaja Janna Hurmerinta innostuivat kommentoimaan Siepin päivitystä. Janna kommentoi ensi alkuun päivitystä: ”hyi v**u”, mutta lievensi sanomisiaan 18 tuntia myöhemmin.

– Heittoni oli tarkoitettu vain pienelle kaveriporukalle. En ole kyseistä henkilöä tai asiaa julkisesti ikinä kommentoinut, enkä ajatellut tehdä sitä nytkään. Onnea hänelle valitsemallaan tiellä.

Kommentti oli perjantaiaamuun mennessä kerännyt yli 300 tykkäystä. Jannan tunteikkaan kommentin takana on todennäköisesti se, että Cheyenne oli salasuhteessa Jannan ex-miehen räppäri Junon kanssa. Pettämisen ja salasuhteen vuoksi Jannan ja Junon avioliitto jäi lyhyeksi. Muut Siepin päivitystä kommentoineet naiset ovat kaikki missimaailmasta tuttuja.

– I just died, kirjoitti Miss Suomi 2012 Sara Chafak.

– My god, päivitteli Miss Helsinki 2015 Rosanna Kulju.

– No she didn't not, kommentoi puolestaan vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji.

Lisäksi vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on tykännyt Siepin päivityksestä.Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Edit: Juttua muokattu Janna Hurmerinnan kommentin osalta 26.5. 19:15.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt