Tätä et nähnyt tv:ssä: Samu Haber paljastaa tarinan Sunrise Avenuen nimen takaa – ”Se on tosi nolo juttu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tätä et nähnyt tv:ssä: Samu Haber paljastaa tarinan Sunrise Avenuen nimen takaa – ”Se on tosi nolo juttu”

Samu Haber kertoo Sunrise Avenuen saaneen nimensä erikoisella tavalla.

25.5.2017 20:30

Samu Haberin päivän lounaspöydässä päädytään keskustelemaan Samun bändin nimestä.

– Mistä muuten tulee Sunrise Avenue? Robin utelee.

– Se on itse asiassa tosi nolo juttu. Me tehtiin Jan Hohenthal -nimisen kaverin kanssa musiikkia ja soitettiin ylppärijuhlia, ristiäisiä, hautajaisia ja firmakeikkoja. Sit me oltiin matikan tunnilla Union-huoltoaseman kahvilassa, missä kaikki koulupäivät istuttiin. Siinä mietittiin uutta biisin tekstiä, kun Ramon, hyvä ystävä, sanoi, et teillähän pitää olla nimi. Olin silleen, että häh, mikä se vois olla. Ramon sanoo, että no vaikka Sunrise. Olin, että okei, me ollaan Sunrise, Samu kertaa.

– Sit kun muutin Suomeen takas kiinteistövälitysvuosien jälkeen, niin huomasin, että Sunrise-nimisiä bändejä oli joku 11. Piti keksiä siihen joku jatkopala. On ihan hirveen vaikee lähtee muuttamaan nimeä, kun se kerran oli jo. Mut sitten meidän basisti, Sami Heinänen sanoi, että hei sunriseavenue.com ois vapaa nettisivu.

– Että näinkin romanttinen. Sami Heinänen piirsi sen katukyltin, sen meidän alkuperäisen logon, ja toi sen mulle, Samu täydentää nostalgisesti.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?