Playboy-malli tuomittiin 71-vuotiaan naisen salakuvauksesta – levitti alastonkuvaa somessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Playboy-malli tuomittiin 71-vuotiaan naisen salakuvauksesta – levitti alastonkuvaa somessa

Playboy-malli Dani Mathers oli oikeudessa salakuvauksesta. Mathers selvisi ilman vankeusrangaistusta ja joutuu koe

25.5.2017 22:55

Playboy-malli Dani Mathersia uhkasi vankeustuomio ja yli miljoonan euron korvaukset tämän kuvattua salaa 71-vuotiasta naista kuntosalin suihkussa.

TMZ-sivusto kertoo Mathersin, 30, selvinneen salakuvauksesta kuitenkin ilman vankeusrangaistusta. Sivuston mukaan Mathers sai tuomarilta kaksi vaihtoehtoa: 45 päivän vankeustuomio tai 30 päivää graffitien poistamista.

Mathers valitsi graffitien putsaamisen. Hän joutuu myös kolmen vuoden koeajalle.

Playboy-lehden vuoden 2015 Playmateksi valittu malli joutui viime kesänä keskelle valtavaa kohua julkaistuaan Snapchatissa salakuvan alastomasta naisesta. Mathers kuvasi naisen salaa kuntosalin suihkussa ja pilkkasi tämän vartaloa sosiaalisessa mediassa.

TMZ-sivuston mukaan Mathers oli anellut oikeudessa armoa ja ilmaissut olevansa syvästi pahoillaan ja katuvainen salakuvaamisesta.

– Minulla ei ole tekosyytä tapahtuneelle. Ymmärrän täysin tapahtuman saamat mittasuhteet, ja ymmärrän loukanneeni monia ihmisiä. Ihmisen nolaaminen ei ole ok. Se ei ole naurun aihe. Kuva oli tarkoitettu lähetettäväksi yksityisviestillä kaverilleni, mutta en osannut käyttää vielä Snapchatia, niin kuva päätyikin kaikkien nähtäväksi, itkuinen Playboy-pupu on kertonut julkisuudessa.

Dani Mathersin salakuvaus nousi viime vuonna Yhdysvalloissa valtavaksi puheenaiheeksi.­

Oikeusjutulla oli tuhoisa vaikutus Mathersin uraan. Mathers sai potkut juontamastaan radioshow’sta, eikä kaunotar ole saanut uusia töitä. Hän on myös saanut elinikäisen porttikiellon Los Angelesissa sijaitseviin kuntosaleihin.

– Hän ei ole tervetullut enää ikinä mihinkään klubillemme, L.A. Fitness -ketju on kertonut julkisuudessa. Mathers salakuvasi naista kyseisen kuntosaliketjun eräällä salilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?