Moderni perhe -tähden riutunut olemus huolestuttaa – avautuu terveysongelmistaan: ”En voi kontrolloida vartaloni ulkonäköä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Moderni perhe -tähden riutunut olemus huolestuttaa – avautuu terveysongelmistaan: ”En voi kontrolloida vartaloni ulkonäköä”

Sarah Hyland kertoo Twitterissä kärsivänsä erilaisista terveysongelmista, jotka ovat saattaneet hänet kuukausiksi vuodelepoon.

Sarah Hylandin hoikeneva olemus on huolestuttanut faneja.­

25.5.2017 14:35

Moderni perhe -hittikomediasarjassa Dunphyn perheen teinitytärtä Haleyta näyttelevä Sarah Hyland kertoo Twitterissä, kuinka hän on kärsinyt erilaisista terveysongelmista yli vuoden ajan. Aiheesta uutisoi muun muassa People.

My story as of now. Part 1. pic.twitter.com/6kWlnxgjIb— Sarah Hyland (@Sarah_Hyland) 24. toukokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Part 2 pic.twitter.com/Uu54zACNc7— Sarah Hyland (@Sarah_Hyland) 24. toukokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä vuosi ei ole ollut minulle kaikista parhain. Se on tuonut paljon muutoksia ja niiden mukana fyysisiä muutoksia, 26-vuotias Hyland kirjoittaa julkaisemassaan kuvasarjassa.

– Ehkä jonain päivänä kerron niistä, mutta nyt haluaisin yksityisyyttä, hän jatkaa.

Tähti on aikaisemmin kertonut Seventeen-lehdessä saaneensa munuaissiirrännäisestään vuonna 2012. Nykyisen terveydentilansa vuoksi näyttelijän fyysinen kunto on romahtanut.

– Minua on kielletty urheilemasta. Se on hyvin iso asia minulle, sillä rakastan olla vahva. Olen päässyt tähän pisteeseen olemalla vahva, niin psyykkisesti kuin fyysisesti. En ihannoi laihuutta, hän kirjoittaa.

Näyttelijä syyttää riutuneesta olemuksestaan terveysongelmia.­

Vielä alle vuosi sitten Hyland nähtiin huomattavasti elinvoimaisempana.­

Hyland on myös laihtunut huomattavasti. Hän on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi hoikemman ulkonäkönsä vuoksi.

– Minua on käsketty syömään hampurilainen, tai kerrottu kuinka pääni on suurempi kuin vartaloni. Ja se on totta! Kenenkään pään ei tulisi olla vartaloa suurempi, hän toteaa.

– Olen kuitenkin ollut vuodelevossa viimeiset pari kuukautta, ja olen menettänyt paljon lihasmassaa. Olosuhteiden pakosta olen tilanteessa, jossa en voi kontrolloida vartaloni ulkonäköä. Yritän vain olla mahdollisimman terve, näyttelijä jatkaa.

– Eikä se ole kuvankäsittelyä. Nuo ovat minun käteni ja jalkani. Halusin kirjoittaa tämän, koska minua on syytetty anoreksian ihannoinnista. Haluan kaikkien nuorten tyttöjen tietävän, että se ei ole tarkoitukseni.

Näyttelijä painottaa, ettei ihannoi anorektista vartaloa.­

Hyland kertoo tekstissään, että yrittää syödä mahdollisimman paljon. Hän kuitenkin myöntää menettäneensä lihasmassaa.

– Ei ole koskaan hauskaa katsoa peiliin ja huomata lihastesi katoavan ja jalkojesi olevan käsiesi kokoiset, näyttelijä toteaa.

– Itsevarmuuteni ei kuitenkaan ole sidottu saamiini kommentteihin. Koska tulen aina olemaan liian lihava ja liian laiha. Rakasta itseäsi ja ole paras versio itsestäsi. Ole terve, hän julistaa.

Myöskin Modernissa perheessä näyttelevä latinokaunotar Sofia Vergera uudelleentwiittasi Hylandin julkaisun.

👏👏👏👏 https://t.co/GLekbdmzs6— Sofia Vergara (@SofiaVergara) 24. toukokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?