Sonja hyppää Temptation Islandilla intiimiin kylpyyn sinkku-Miikan kanssa – tyly tuomio Jonnesta: ”Ei ole ihan terve ihminen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sonja hyppää Temptation Islandilla intiimiin kylpyyn sinkku-Miikan kanssa – tyly tuomio Jonnesta: ”Ei ole ihan terve ihminen”

Sonja viettää unelmatreffejä Miikan kanssa ja ruotii suhdettaan Jonneen tiukkasanaisesti.

24.5.2017 22:47

Lahtelaisen Sonjan silmät ovat avautuneet Temptation Islandilla. Hän on viikkojen mittaan alkanut pohtia, onko sinkkujen kanssa rellestävä poikaystävä Jonne sittenkään hänen rakkautensa arvoinen.

Sonja ruotii suhdettaan Jonneen kameralle ja ihmettelee, mitä hän näki miehessä.

– Nyt kun mä yritän jälkikäteen miettiä niitä asioita, miksi mä olen ollut Jonnen kanssa yhdessä, niin niitä on todella vaikea muistaa. Aiemmin ne oli ihan selkeitä, mutta nyt ei tule mitään mieleen.

  • Katso yllä olevalta videolta, mitä mieltä Sonja on Jonnesta!

Sonjan mukaan Jonne on käyttäytynyt koko suhteen ajan samalla tavalla, jolla tämä käyttäytyi myös Temptation Islandilla.

– Olen aina tiedostanut, että Jonnella on tollainen piirre, että hän tykkää manipuloida ihmisiä. Hän on itsekin sanonut, että tarkoituksella testailee, miten pitkälle voi mennä. Se on ehkä se pahin, Sonja kuvailee Jonnen käytöstä.

Sonjan mukaan pari ei keskustele asioista. Ikävistä asioista saa puhua vain kerran, ja sen jälkeen niitä ei mainita.

– Ei ole ihan terve ihminen ehkä, Sonja toteaa.

Miikka hurmasi Sonjan ja mies uskoo asialla olleen kohtalon.­

Sonjan Temptation Island -seikkailu huipentuu romanttisiin treffeihin Miikan kanssa. Kaksikko pulahtaa treffiensä päätteeksi kuumaan kylpyyn hellien suudelmien saattelemana.

– Mä olen sellainen ihminen, että en usko kohtaloon. Mutta nyt ajattelenkin, että ehkä se kohtalo on olemassa, korviaan myöten ihastunut Miikka ihmettelee yhtäkkistä onneaan.

Suhde rakoili alusta asti

Sonjan ja Jonnen suhteeseen ilmaantui ongelmia heti sarjan alussa. Jonne petti tyttöystäväänsä vaaleaverikkö Erikan kanssa jo aivan sarjan alkumetreillä.

– Oon nukkunut vieraiden naisten kanssa samassa sängyssä ja vaihdellut poskipusuja. Kaikki näyttää pahalta, mutta kun kaikki on vilpitöntä, nou hätä, Jonne totesi eräällä iltanuotiolla.

Jonne näki samaisella iltanuotioilla videoita, joilla hänen tyttöystävänsä tilitti tämän olevan psykopaatti.

– Jos se tekee jotain ihan v***un pahaa vaikka mulle, niin sitte se väittää, että mä olen kuvitellut kaiken ja että mä olen psykopaatti ja keksinyt kaiken. Periaatteessa täällä on sillä fiiliksellä, että pääsisi siitä miehestä eroon, Sonja avautuu videolla, Sonja avautui aiemmin saarella.

Sonjan mukaan Jonne on narsisitinen psykopaatti, joka nauttii muiden tunteilla leikkimisestä.­

Jonne suhtautui asiaan hyvin tyynesti, vaikka kritisoikin tyttöystäväänsä tämän käytöksestä.

– Sanotaan nyt näin, että Sonjan tuntien, niin... Oon ollut itse pitemmillä työreissuilla, ja samanlaista on tapahtunut niiden aikana. Se mitä tossa videolla nähtiin, että mennään nuoleskelemaan toisten kanssa ja pidetään varauksetta hauskaa, se ei ole mun mielestä enää okei, mies sanoo tyynenä.

Jonne päätyi myöhemmin hyvin läheisiin tunnelmiin Erikan kanssa, jonka mies myös päätyi ”kihlaamaan” rihkamasormuksella. Kaksikko vietti 24 tunnin unelmatreffejä yhdessä, mutta Jonne onnistui pilaamaan ne innokkaalla juhlimisellaan.

Temptation Island Suomen viimeiset jaksot keskiviikkona ja torstaina kello 22 Nelosella ja Ruudussa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?