20-vuotias Hailey nappasi maailman seksikkäimmän naisen tittelin – hehkuu viettelevissä bikinikuvissa - Viihde - Ilta-Sanomat

20-vuotias Hailey nappasi maailman seksikkäimmän naisen tittelin – hehkuu viettelevissä bikinikuvissa

Maxim-miestenlehti valitsi Hailey Baldwinin maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

24.5.2017 22:09

Maineikas Maxim-miestenlehti on julkistanut valintansa vuoden 2017 seksikkäimmistä naisista. Listalle ovat päässeet aikaisempina vuosina muun muassa Jessica Alba, Katry Perry ja Jennifer Lawrence. Vuoden 2017 seksikkäimmän naisen kunnia kuuluu kuitenkin vasta 20-vuotiaalle Hailey Baldwinille.

Mallina työskentelevä Hailey on näyttelijä Stephen Baldwinin tytär ja viettänyt lähes koko elämänsä julkisuuden valokeilassa.

Kaunotar esittelee viehätysvoimaansa Maximin kannessa, jossa hän keikistelee kameralle mustissa pvc-sappaissa ja verkkopaidassa. Hailey hehkuttaa maailman seksikkäimmän naisen tittelin olevan hänelle unelmien täyttymys.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

– Numero yksi. Kiitos Maxim! Kunpa ihmiset tietäisivät kuinka kömpelö ja outo oikeasti olen, Hailey kirjoittaa Instagramissa.

Hän kertoo Maximin haastattelussa tienneensä jo lapsesta saakka, että hän päätyisi jollain tavalla julkisuuteen.

– Se oli väistämätöntä. Olin perheestäni se, joka halusi aina olla esillä.

  • Jutun videolla Hailey Baldwin kuvattuna Costume Institute -gaalassa toukokuun alussa.

Hailey Baldwinin Instagram on täynnä mallikaunottaren seksikkäitä kuvia, jotka osoittavat, ettei hän arkaile paljastaa sulojaan kameran edessä:

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso ne tästä, tästä ja tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?