Pirkko Mannola iloitsee hänen ja Göran Stubbin yhteenmuutosta: ”Totuttelemme yhdessä asumiseen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pirkko Mannola iloitsee hänen ja Göran Stubbin yhteenmuutosta: ”Totuttelemme yhdessä asumiseen”

Pirkko Mannolan,78, ei ole tarvinnut katua, että hän rohkaisi mielensä ja hyödynsi viimevuotisen karkauspäivän kosimalla mielitiettyään Göran Stubbia, 82.

24.5.2017 16:38 | Päivitetty 24.5.2017 17:12

Kihlapari on nyt asunut yhdessä useamman kuukauden. Pirkko Mannola sanoo yhteen muuttamisen olleen suhteessa iso askel eteenpäin.

– Häitä ei ole vielä suunniteltu, mutta olemme sentään päässeet saman katon alle. Olemme nyt tyytyväisiä toistaiseksi tähän tilanteeseen, kun totuttelemme yhdessä asumiseen. Muutto oli jo iso askel, vaikka meillä onkin kaikki sujunut hienosti, Pirkko kertoo.

Hän oli jo tottunut itselliseen elämään miehensä Åke Lindmanin poismenon jälkeen.

– Oli tunne, että miten sitä enää osaa ollakaan toisen kanssa samassa.

Pirkko Mannola ja Göran Stubb ovat asuneet saman katon alla jo useamman kuukauden.­

Jääkiekkoalan vaikuttajiin kuuluva kihlattu Göran Stubb muutti Pirkon luo, ja tavat ja tekemiset ovat lutviutuneet hyvin uomiinsa.

– Matkassa ei ole ollut mutkia. Tykkään olla aamuisin omassa rauhassani, mutta Göran lähtee aamulla töihin toimistolle ja palaa vasta iltapäivällä syömään. Laitan ruoan aina kotona ollessamme, mutta tänään ei ole tulossa ruokaa, Pirkko nauroi Puuterihuoneen kesäjuhlissa.

Pirkko Mannola puhui rakastumisesta viime helmikuussa julkaistussa Muistikuvia-sarjan haastattelussa. Haastattelijana on Jukka Puotila. Videon näet jutun pääkuvana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?