Tyttöystävän suhde sinkkumieheen oli liikaa: varattu Joonas pohtii seksin harrastamista Temptation Islandilla – ”Ei ole enää rajoja” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tyttöystävän suhde sinkkumieheen oli liikaa: varattu Joonas pohtii seksin harrastamista Temptation Islandilla – ”Ei ole enää rajoja”

Varo juonipaljastuksia! Joonas viettää unelmatreffejä miettien parisuhteensa tulevaisuutta. Mies kokee, että on lähes sama harrastaako hän seksiä vai ei.

24.5.2017 15:59

Joonaksen aika Temptation Islandilla on ollut vaiherikas. Alun sekoilut Jennikan kanssa kostautuivat niin, että tyttöystävä Pauliina aloitti suhteen toisessa resortissa.

Joonas sai selville, että tyttöystävä harrastaa säännöllisesti seksiä komean sinkku-Artun kanssa. Jennikan mukaan viimeisin Joonaksen näkemä video oli tähänastisista pahin.

– Mutta se oli myös odotettavissa. Joonas periaatteessa helpottui, kun vihdoin ja viimein tuli julki, mitä se Pauliina siellä touhuaa ja ajattelee. Nyt Joonas on ollut tosi avoimin mielin meidän seurassa. Ei ole enää mitään rajoja, nainen kertoo.

  • Katso yllä olevalta videolta otteita kaksikon unelmatreffeistä!

Vaikka Joonas on näennäisesti hiljentänyt tahtia ja alkanut taistella parisuhteensa pelastamiseksi, hän viihtyy Jennikan seurassa edelleen ja parin välillä on selvää kemiaa. Jennika on myös Joonaksen valinta kumppaniksi 24 tuntia kestäville romanttisille unelmatreffeille.

Treffien lomassa Joonas ja Jennika pohtivat tahoillaan, miten heidän nupullaan oleva suhteensa mahtaa jatkua.

– Kyllähän on pakko myöntää, että jos en seurustelisi, säätäisin hänen kanssaan jatkuvasti. Mutta tulisiko siitä seurustelusuhdetta... tosi vaikea sanoa, Joonas pohtii.

Jennika valikoituu Joonaksen seuraksi unelmatreffeille.­

Ihastunut Jennika puolestaan uskoo, että jos Joonas ja Pauliina eroavat, suhde jatkuu. Hän aikoo päästää tunteensa valloilleen vasta, kun Joonas on sinkku.

Joonas kuitenkin haluaa pelastaa suhteensa Pauliinan kanssa, mutta pelkää sen olevan liian myöhäistä. Miksipä hän ei siis harrastaisi treffeillä seksiä Jennikan kanssa?

– Periaatteessa se olisi sama säätää ihan miten vain lystää ja katsoa iltanuotiolla, mitä tästä tulee. Onpahan kummatkin sitten eläneet elämänsä kokemuksen, Joonas naurahtaa sarkastisesti.

Temptation Island Suomi -sarjan kolmannen kauden viimeiset jaksot keskiviikkona ja torstaina kello 22 Nelosella ja Ruudussa!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?