Bachelor-Tuomas valitsi Ninjan: jo ensikohtaaminen sai sinkkumiehen pauloihinsa – ”Ainoa oikea vaihtoehto!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bachelor-Tuomas valitsi Ninjan: jo ensikohtaaminen sai sinkkumiehen pauloihinsa – ”Ainoa oikea vaihtoehto!”

Bachelor-Tuomaksen piti tehdä tiistai-iltana vaikea päätös, mutta Ninjan valitseminen oli hänelle ainoa oikea vaihtoehto.

23.5.2017 22:00

Kevään ajan Livillä on voinut seurata, kuinka 30-vuotias poikamies Tuomas Sahimaa on etsinyt itselleen elämänkumppania Bachelor Suomi -ohjelmassa.

Tiistai-iltana nähdyssä jaksossa Tuomas oli tiukan valinnan edessä, sillä hänen piti tehdä valinta kahden hyvin erilaisen naisen väliltä: temperamenttisen Lauran ja suloisen Ninjan.

Tuomas päätyi valitsemaan rinnalleen Ninjan.

– Se oli ainoa oikea vaihtoehto! Tuomas kommentoi valintaansa.

– Heti aluksi, kun mä näin Ninjan, niin jollakin tavalla ihastuin siihen. Se teki hyvän ensivaikutelman ja mä heti pikkasen ihastuin.

Tuomas kertoo, että ihastuminen syventyi sitä mukaan, kun he viettivät aikaa yhdessä.

– Kaikki jutut mistä me puhuttiin klikkasi. Elämänarvot meni yhteen ja oli vaan hyvä ja helppo olla toisen kanssa.

Parin arvomaailmat kohtasivat ja Tuomas piti myös Ninjan rauhallisuudesta.

– Ei tarvinnut sanoa sanaakaan, silti pystyi toisen kanssa nauttimana siitä hetkestä. Se iski muhun ja se toimi.

Kisan loppumetreillä mukana oli kaksi hyvin erilaista naista, sillä valitsematta jäänyt Laura oli puolestaan temperamenttinen ja räiskyvä persoona.

– Laurassa viehätti sellainen, mihin mä en aikaisemmin oo päässyt tutustumaan tai lähtenyt sellaiseen messiin. Mä tempauduin siihen juttuun itsekin täysillä. Siinä oli jotain sellaista uutuuden viehätystä ja vähän erilaista mihin on tottunut normaalisti.

Vaikka Tuomas ihastui myös Lauraan, voimakkaammat tunteet saivat hänet valitsemaan Ninjan.

– Kyllä mä loppujen lopuksi tiesin, että mä valitsen Ninjan. Fiilikset oli tosi hyvät Laurankin kanssa ja meillä oli selvästi kemiaa. Mutta, kun mietin, että kenen kanssa haluan lähteä rakentamaan elämää, niin kyllä Ninja oli se oikea valinta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?