Ariana Granden konsertissa tapahtui karmea isku – tällainen nuorten tyttöjen megaidoli on - Viihde - Ilta-Sanomat

Ariana Granden konsertissa tapahtui karmea isku – tällainen nuorten tyttöjen megaidoli on

Ariana Grande nousi lapsitähdestä suosikkipoppariksi ja maailman seuratuimpien sometähtien joukkoon.

23.5.2017 10:31

Ainakin 22 ihmistä kuoli ja 59 loukkaantui myöhään maanantai-iltana Manchersterissa, kun Manchester Arenassa räjähti pommi.

Pommi räjähti juuri, kun poptähti Ariana Granden konsertti oli päättynyt.

Grande on ollut erityisesti nuorten suosiossa, joten konsertissa oli paikalla suuri määrä lapsia ja nuoria.

Ariana Grande on 23-vuotias yhdysvaltalainen laulaja, tanssija ja näyttelijä.

Grande alkoi esiintyä yleisölle jo lapsena. Floridassa syntynyt nuori nainen muutti uransa perässä New Yorkiin ja hän teki ensimmäisen roolinsa Broadwaylla ollessaan 15-vuotias.

Suuren maailman tietoisuuteen Grande loikkasi esiintyessään Nickelodeon-kanavalla esitetyssä Victorious-sarjassa vuonna 2009.

Ariana Grande (alhaalla keskellä) nousi suuren yleisön tietoisuuteen Nickelodeon-kanavalla esitetynä Victorious-sarjan kautta.­

Näyttelijän ura kääntyi musiikin puolelle kyseisen sarjan soundtrack-levyjen kautta, joiden ansiosta hän sai levytyssopimuksen.

Ariana Granden ura käynnistyi toden teolla vuonna 2009.­

Näin herttaisesti Ariana poseerasi vuonna 2011.­

Granden ensimmäinen levy Yours Truly julkaistiin vuonna 2013 ja seuraava albumi My Everything vuonna 2014. Molemmat levyt nousivat Yhdysvalloissa listaykkösiksi, ja niistä nousi esiin monia hittikappaleita, kuten Break Free, Bang Bang ja Love Me Harder. Vuonna 2016 Granden kolmas albumi Dangerous Woman näki päivänvalon, ja levyn nimikkokappale nousi jälleen listojen kärkipaikalle.

Ariana Grande on saanut musiikistaan useita tunnustuksia ja palkintoja.­

Nainen on palkittu musiikistaan muun muassa useilla Music Awards -palkinnoilla Yhdysvalloissa ja Euroopassa, kuudella Teen Choice Award -voitolla ja hän on ollut ehdokkaana sekä Billboard Music Awardseissa että Grammy Awardseissa.

Ariana esiintymässä Japanissa vuonna 2014.­

Grandella on todella vakiintunut fanikunta ja hän on erityisesti nuorten suosiossa. Hän on hyvin suosittu myös sosiaalisessa mediassa ja Vanity Fair-lehden mukaan Grande oli maaliskuussa maailman toiseksi seuratuin ihminen Instagramissa. Tällä hänellä laulajalla on Instagramissa 106 000 000 seuraajaa. Twitterissä seuraajia on 45,7 miljoonaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2016 yhdysvaltalainen Time-lehti nimesi hänet yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

Grande aloitti uransa kilttinä pikkutyttönä, mutta hänen tyylinsä on muuttunut vähitellen sensuellimpaan ja ”raisumpaan” suuntaan. Häntä on verrattu välillä jopa entiseen lapsitähti Miley Cyrusiin. Grande on kuitenkin pysynyt huomattavasti enemmän teinipopparina ja hänen keikkansa ovat täynnä nuoria faneja, jotka käyvät ensimmäisissä konserteissaan.

Vuosien varrella Ariana Granden ulkoinen olemus on muuttunut raisumpaan suuntaan.­

Grande on teinien suosikki, mutta hän kuitenkin kertoo, mitä mieltä on asioista. Muun muassa tammikuussa 2017 hän osallistui Women’s March -tapahtumaan New Yorkissa. Kyseessä oli naisten marssi, jossa vastustettiin presidentti Donald Trumpia, puolustettiin naisten oikeuksia, sekä puolustettiin ympäristöasioiden ja siirtolaisten oikeuksia.

Hän on ajanut naisten oikeuksia myös sosiaalisessa mediassa.

Ariana Grande esiintymässä Italiassa vuonan 2015.­

Kesällä 2015 Grande joutui erikoisen kohun keskelle, kun julkisuuteen päätyi video, jossa laulaja nuoli donitseja, joita hän ei aikonut ostaa.

Grande vieraili Wolfee Donuts -kahvilassa ja päätti syystä tai toisesta nuolaista esillä olleita donitseja – ja toisti ällöttävän tempun vieläpä kahdesti. Nuoleminen tallentui valvontakameroihin, ja donitsikohu oli valmis. Ihmiset ympäri maailmaa kauhistelivat donitsitempausta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #donutgate.

Lopulta Grande joutui tietenkin pyytämään anteeksi, ja kun videolla vielä kuultiin hänen hokevan, kuinka hän ”vihaa Amerikkaa”, sai Grande pakoilla nostattamaansa kohua jonkin aikaa.

Kyseisen tempauksen vuoksi Grande ei päässyt viime kesänä osallistumaan Valkoisessa talossa järjestettyyn gaalailtaan, johon häntä oli kaavailtu esiintyjäksi. Naisen taustat olivat muuten kunnossa, mutta donitsigaten vuoksi pääsy Valkoiseen taloon evättiin.

Ariana Grande on erityisen suosittu nuorten keskuudessa.­

Grande kirjoitti pian iskun jälkeen järkyttyneet ajatuksensa tilanteesta Twitter-tilillään.

– Rikki. Sydämeni pohjasta, olen niin pahoillani. Olen sanaton, hän kirjoitti Twitterissä.

broken. from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.— Ariana Grande (@ArianaGrande) 23. toukokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Granden oli määrä esiintyä Lontoon O2-areenalla torstaina, mutta tällä hetkellä konsertin toteutuminen on TMZ:n lähteiden mukaan epävarmaa muun muassa Granden tilan vuoksi.

– Hän ei ole esiintymiskunnossa, lähteet kertovat TMZ:lle.

Otsikkoa muokattu kello 10.37.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?