Sinkkuelämää-seksipommi Kim Cattrall, 60, katosi julkisuudesta – taustalla karmea työtilanne - Viihde - Ilta-Sanomat

Sinkkuelämää-seksipommi Kim Cattrall, 60, katosi julkisuudesta – taustalla karmea työtilanne

Sinkkuelämää-hittisarjassa Samanthaa esittänyt Kim Cattrall sanoo olevansa liian vanha Hollywood-rooleihin.

22.5.2017 20:43

Kim Cattrallista tuli eräs Amerikan tunnetuimmista tv-tähdistä huippusuositun Sinkkuelämää -sarjan ansiosta. Cattrall, 60, esitti sarjassa Samanthaa, itsevarmaa ja suorapuheista PR-toimiston omistajaa, jonka elämästä ei seksisuhteita puuttunut.

Cattrallia on sarjan päättymisen jälkeen nähty harvakseltaan julkisuudessa, ja tähti onkin keskittynyt tekemään rooleja eurooppalaisissa tv-tuotannoissa.

Cattrall on myös näyttelijäntöidensä ohella tuottanut muun muassa Sensitive Skin -sarjaa, jossa hän esitti pääosaa.

Sinkkuelämää teki Kim Catrallista seksisymbolin. Sarjan ja siitä tehtyjen elokuvien jälkeen tähteä ei ole juuri nähty julkisuudessa.­

Näyttelijä kertoo BBC:n haastattelussa, ettei hänen ikäiselleen naiselle oli tarjolla töitä Hollywoodissa. Cattrall kertoo haastattelussa kaunistelematta siitä, kuinka Hollywoodissa suhtaudutaan kypsempiin naisiin. Näyttelijä sanoo, että naisille on tarjolla ainoastaan stereotyyppisiä ”mummorooleja”.

– En ole valmis esittämään groteskia hahmoa. 60-vuotiaana en ole vanha nainen, enkä tunne olevani vanha. Tämän takia en luota enää Hollywoodiin töiden saamisessa. Siksi minusta tuli tuottaja, Cattrall sanoo.

Nyt 60-vuotias Cattrall sanoo suoraan, ettei hänen ikäisilleen naisille ole tarjolla töitä Hollywoodissa.­

Cattrall kertoo BBC:lle, ettei hän koe paineita näyttää mahdollisimman nuorelta. Tähti sanoo olevansa sinut ikänsä kanssa, eikä ole valmis turvautumaan kauneusoperaatioihin saadakseen rooleja.

– Se alkaa pienenä kuiskailuna. Kysytään, että voisiko hän tulla tapaamaan meitä, haluamme nähdä miltä hän näyttää. Haluamme nähdä millainen iho hänellä on, Cattrall kuvailee tilanteita, joihin hän on Hollywoodissa joutunut.

– Se on kohtelias tapa selvittää, miten vanhalta naisnäyttelijä näyttää.

Cattrall on paljastanut kieltäytyneensä Sinkkuelämää-Samanthan roolista aikoinaan kolme kertaa, koska piti itseään liian vanhana rooliin.

– Olin juuri täyttämässä 41 vuotta. En kokenut voivani olla seksipommi enää siinä iässä. Silloin elettiin vuotta 1997, olemme kaukana niistä ajoista. Nyt 40-vuotiaat ovat kuin 25-vuotiaita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?