Jennifer Lawrence toikkaroi vahvassa juhlatumussa – konttasi strippibaarin lavalla ja riisui paitansa: ”Minulla oli hauskaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lawrence toikkaroi vahvassa juhlatumussa – konttasi strippibaarin lavalla ja riisui paitansa: ”Minulla oli hauskaa”

Jennifer Lawrence otti ilon irti viettäessään iltaa ystäviensä kanssa strippibaarissa. Lawrencen mukaan hänellä oli huippuhauska ilta.

22.5.2017 20:09

Jennifer Lawrence oli juhlatuulella ystäviensä kanssa Wienissä. Lawrence, 26, ystävineen suuntasi paikalliseen strippiklubiin, jossa Oscar-voittaja sai viettää iltaa ilman ympärillä parveilevia faneja tai paparazzeja.

USA Today kertoo Lawrencen ottaneen ilon irti klubin tunnelmasta ja innostuneen itsekin tanssahtelemaan lavalla, välillä kahdella jalalla, välillä nelinkontin.

Lawrence juhli strippibaarissa ystävänsä syntymäpäiviä.­

Jennifer Lawrencen illanvietto oli varsin riehakas.­

Lawrence pyörähteli tangolla vapautuneesti ja innostui jopa riisumaan paitansa.

”Minulla oli huippuhauskaa”

Unelmien pelikirja -elokuvasta parjaan naispääosan Oscar-palkinnon voittaneen näyttelijän vauhdikas ilta nousi otsikoihin jo viime viikolla RadarOnlinen julkaistessa klubin asiakkaiden ottamia kuvia Lawrencesta.

Lawrence ei ole strippibaarivierailusta nousseesta kohusta hätkähtänyt, vaan tähti vahvistaa Facebookissaan kuvissa esiintyvän naisen olevan todellakin hän.

Jennifer Lawrence suhtautuu kuvista nousseeseen kohuun huumorilla.­

– Kuulkaas, kukaan ei halua muistutusta siitä, että yritti kerran tanssia strippitangolla. Oli erään parhaimman ystäväni syntymäpäivä ja laskin vainoharhaisen suojakilpeni hetkeksi ja pidin hauskaa. En aio pyydellä anteeksi, minulla oli hauskaa, Lawrence kirjoittaa.

Lawrence myös huomauttaa, ettei hän esiinny kuvissa rintaliiveissä, vaan kyseessä on Alexander Wangin suunnittelema pikkutoppi.

– Mielestäni tanssin aika hyvin, vaikka keskivartalossani ei olekaan lihasta, hän virnuilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?