Huh, mikä blondi! Salma Hayek, 50, yllätti aivan uudella lookilla – asu korosti dekolteeta

Julkaistu:

uusi look
Elokuvatähti Salma Hayek asteli Cannesissa punaiselle matolle aivan uudessa hiustyylissä.
Näyttelijä Salma Hayek, 50, osoitti Cannesin elokuvafestivaalien punaisella matolla muuntautuvansa mielellään uusiin muotivillityksiin tilanteen sattuessa. Hayek poseerasi kuvaajille hiukset blondeiksi värjättynä. Niihin oli lisätty säväys vaaleanpunaista, mikä on tällä hetkellä julkkisten ja tavistenkin keskuudessa kovin trendikästä.


Hayek saapui tapahtumaan yhdessä pitkäaikaisen puolisonsa, Francois-Henri Pinaultin kanssa. 54-vuotias liikemiehenä uransa luonut Pinault ja näyttelijäkaunotar ovat olleet naimisissa vuodesta 2009.


Hayekilla oli punaisella matolla yllään mieletön tylliunelma, joka korosti kauniisti tähden kuuluisaa muhkeaa povea.

Daily Mailin mukaan tapahtuma johon pariskunta osallistui oli alan naisten kunniaksi järjestetty seurapiiri-illallinen. Illallinen järjestettiin Place de la Castressa, joka on Cannesissa sijaitseva taidemuseo.


Pitkän ja menestyksekkään Hollywood-uran tehnyt Hayek on palkittu lukuisia kertoja uransa aikana. Hän on ollut ehdolla sekä Golden Globeissa, Oscareissa että Emmy-gaalassa, ja pokannut palkinnot esimerkiksi ALMA-gaalassa ja Awards Circuit Community Awards -gaalassa.

Cannesin elokuvajuhlat järjestetään tänä vuonna 70 kerran. Tapahtuma päättyy toukokuun lopussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt