Sami Hedbergin manageri puolustaa nyt kohuttua jäähallikeikkaa: ”Tässä on saanut rahoille vielä enemmän vastinetta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Hedbergin manageri puolustaa nyt kohuttua jäähallikeikkaa: ”Tässä on saanut rahoille vielä enemmän vastinetta”

Sami Hedbergin manageri kertoo Ääretön-show’n olleen onnistunut ja juuri sellainen kuin oli suunniteltukin.

Sami Hedbergin managerin mukaan keikka oli juuri sellainen kuin pitikin.

21.5.2017 20:36

Sami Hedbergin lauantai-iltainen keikka on herättänyt kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Kymmenet stand up -koomikon keikalla olleet ihmiset ovat ilmaisseet pettymyksensä illan show’hun.

Hedbergin Ääretön-show’hun kuului stand up -vitsien lisäksi musiikkia, improvisaatiota, tarinoita ja viihdettä. Show’ssa esiintyi Hedbergin lisäksi laulaja Pete Parkkonen.

Moni yleisön jäsen koki tulleensa johdetuksi harhaan, kun Hedbergin lisäksi lavalle kipusi myös Parkkonen.

– Mun mielestä todella suuri pettymys... En maksanu tietääkseni siitä että Pete Parkkonen ja muut oheispelleilyt vie yli puolet ajasta ja Sami esiintyy ehkä puoli tuntia, eräs pettynyt fani kirjoittaa Ääretön-show’n tapahtumasivulla.

Osa pettyneestä yleisöstä koki, että Hedbergin esitys oli liian lyhyt ja äänessä oli enimmäkseen Parkkonen. Myös tyytyväisiä katsojia löytyy runsaasti ja he ovat kiitelleet stand up -koomikkoa mahtavasta show’sta.

IS tavoitti Hedbergin manageri Jonna Kaunisveden kommentoimaan tilannetta.

Kaunisveden mukaan show oli juuri sellainen kuin sen pitikin. Hedberg esiintyi illan aikana kahteen otteeseen, molemmilla kerroilla noin 40 minuutin ajan.

– Haluan korostaa, että me annettiin se koko täyspitkä stand up -show, mitä ihmiset tuli katsomaan ja mihin he ostivat lipun. Sen lisäksi on lisänä ohjelmaan ollut se Peten keikka. Mitään vääryyttä tai mitään sellaista ei ole tapahtunut, vaan päinvastoin, tässä on saanut rahoille vielä enemmän vastinetta kuin mitä osa on ehkä osannut odottaa.

– Sami ja Pete nousivat lavalle vuorotellen. Tämähän oli tällainen mahtava 360-lava ja uusi kokeilu sinällään. Lava oli keskellä permantoa ja siinä ympärillä oli baarit auki. Haluttiin rakentaa uutta mageeta yhdistelmää ja spesiaalia show’ta. Se me tehtiin ja mun mielestä siinä onnistuttiin.

Kaunisvesi sanoo, että tapahtuman markkinoinnissa on kerrottu, että mukana on myös Parkkonen. Hän on pahoillaan, mikäli osa yleisöstä kokee, ettei ole saanut tarpeeksi informaatiota ennen keikkaa.

– Olemme tietysti pahoillamme siitä, jos jotkut ovat ymmärtäneet show’n sisällön jotenkin väärin, Kaunisvesi pahoittelee.

– Ilman Peten keikkaa Samin stand up -show olisi ollut aivan yhtä pitkä. Se ei vaikuttanut mitenkään tähän Samin osuuteen.

Myös Hedberg kommentoi lauantai-illan esiintymistään aiemmin sunnuntaina Facebook-sivullaan. Hän kiitteli yleisöä vuolaasti ja totesi illan esiintymisen onnistuneen mainiosti. Hän myös totesi esiintyneensä täyspitkän stand up -keikan verran, 1 tunnin ja 13 minuuttia.

– Ja täytyy olla rehellinen mun toisen puoliajan 40 minuutin stand up -show oli henkilökohtaisesti mun koko kevään paras veto, kiitos tästä hyvälle yleisölle ja myös kitaristille, koomikko kirjoitti Facebookissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?