Sami Hedbergin jäähallikeikka sai rajua kritiikkiä yleisöltä – näin koomikko kommentoi esitystään - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Hedbergin jäähallikeikka sai rajua kritiikkiä yleisöltä – näin koomikko kommentoi esitystään

Sami Hedberg kommentoi Facebook-sivullaan kritiikkiä saanutta jäähallikeikkaansa.

Sami Hedberg kertoo Facebookissa, että hänen esitys onnistui hyvin.

21.5.2017 18:04

Stand up -koomikko Sami Hedbergin lauantai-iltainen jäähallikeikka on saanut runsaasti kritiikkiä.

Hedberg esiintyi Helsingin jäähallissa Ääretön Show’nsa kanssa. Esitykseen kuului stand up -vitsien lisäksi musiikkia, improvisaatiota, tarinoita ja viihdettä.

Koomikon fanit kokivat tämän esiintymisen kuitenkin liian lyhyeksi ja suppeaksi. Moni Hedbergiä katsomaan mennyt kertoo Facebookissa olevansa tyytymätön siihen, että lavalle kipusi koomikon lisäksi laulaja Pete Parkkonen. Fanit kritisoivat Hedbergin show’ta liian lyhyeksi.

Nyt Hedberg kommentoi haukkuja saanutta esitystään Facebook-sivullaan. Hän kertoo esityksensä olleen täyspitkä stand up -show.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Niin iso Kiitos eilisestä kaikille! Oli aivan mahtava show. Tehtiin ensimmäistä kertaa show keskilavalta ja melkein 4000 ihmistä ympärillä. Itse vedin täyspitkän stand up -show'n, huikeat 1h 13 minuuttia, ja siihen päälle itse maestro Pete Parkkonen 50 minuutin hulppean musiikkishow’n, Hedberg kertoo julkaisussaan.

Hedberg iloitsee myös siitä, että hän onnistui toisen puoliajan omassa osuudessaan mielestään poikkeuksellisen hyvin.

– Ja täytyy olla rehellinen mun toisen puoliajan 40 minuutin stand up -show oli henkilökohtaisesti mun koko kevään paras veto, kiitos tästä hyvälle yleisölle ja myös kitaristille.

Hedberg kiittelee kaikkia mukana olleita tahoja ja yleisöä, joka hänen mukaansa on avainasemassa onnistuneessa esityksessä.

– Tätä show’ta tuotettiin yli 6 kk mutta me yhdessä yleisön kanssa tehdään nämä show’t, koomikko kirjoittaa.

Hedbergin julkaisu on kerännyt sekä mahtavasta esiintymisestä kiitteleviä kommentteja että purkauksia niiltä yleisön jäseniltä, jotka ovat kokeneet show’n pettymykseksi. Osalle Pete Parkkosen mukana olo tuli täytenä yllätyksenä.

– Ei ollut Parkkosesta mainintaa kun perheen miehille ostin liput joulukuussa. Olisivat jättäneet väliin jos olisivat tienneet. Olivat todella pettyneitä, eräs nainen kirjoittaa.

– Ettäs kehtaat. Jos oltais Parkkosesta tiedetty ei oltais tultu katselemaan rumpupatteria lavan taakse, toteaa paikalla ollut mies.

Myös tyytyväisiä kommentoijia löytyy useita ja he suitsuttavat koomikon onnistuneen mainiosti.

– Hyvä Hedberg! Ensimmäinen sun keikka eikä todellakaan viimeinen! Hyvät esiintyjät, pointsit kaikille! Sain nauraa mahan kipeäksi, Kiitos!!

–  Kiitos mahtavasta esityksestä Samille ja Petelle! Oli positiivinen yllätys, kun kuulin myös Peten esiintyvän siellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?