Heikki Paasonen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan – poseeraa hikisenä yhdessä mallirakkaansa, Jaajo Linnonmaan ja oluttölkin kanssa

Suosikkijuontaja Heikki Paasonen julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa mallirakkaansa Anninan kanssa.

21.5.2017 13:24

Useista tv-ohjelmista tuttu juontaja Heikki Paasonen on ollut julkisuudessa melko hiljainen parisuhteestaan mallina, joogaohjaajana ja näyttelijänä työskentelevän Annina Puontin kanssa.

Lauantaina suosikkijuontaja kuitenkin julkaisi parista yhteiskuvan Instagram-tilillään.

Kuvassa Paasonen poseeraa Vantaalla järjestetyn Extreme Runin jälkitunnelmissa yhdessä Puotin ja kisajärjestäjiin kuuluvan Jaajo Linnonmaan kanssa.

Kuvassa Paasosen ja Puotin kauloilla kimmeltävät kisasta ansaitut mitalit. Paasosen kasvot ovat ihan mudassa, mutta se ei hymyilevää miestä näytä haittaavan. Sekä Paasosella että Linnonmaalla on kädessään alkoholitölkit.

– Naama paskassa, pohkeet tukossa, mutta sielu kiittää! 16km Extreme Runia takana ja ohessa kerättiin vähän fyffeä hyvään osoitteeseen, Paasonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paasonen ei ole julkaissut aikaisemmin Instagram-tilillään yhteiskuvia hänestä ja Puontista. Puontin tililtä yhteiskuvia Tinderissä tavanneesta parista kuitenkin löytyy.

Muun muassa tammikuussa mallikaunotar julkaisi tilillään yhteiskuvan hänestä ja Paasosesta Heikki Paasonen Show’n kulisseista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alkuvuodesta nähdyssä Heikki Paasonen Show’ssa nähtiin myös juontajan äiti Eivor, joka on kertonut Ilta-Sanomille odottelevansa jo lapsenlapsia.

Eivorin mukaan Paasosella ja tämän tyttöystävällä ei ollut ainakaan tuolloin vielä perhesuunnitelmia.

Eriävät mielipiteet aiheuttavat silloin tällöin kitkaa äidin ja pojan välille.

– Nykyään kiistoja tulee lähinnä siitä, että minä haluan mummiksi, mutta Heikki ei halua tällä hetkellä lapsia, Eivor totesi nauraen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?