Liki 80-kiloinen karvainen kannustaja varasti huomion Idolsin koelauluissa – tällaiset laulajat pyrkivät Suomen seuraavaksi tähdeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Liki 80-kiloinen karvainen kannustaja varasti huomion Idolsin koelauluissa – tällaiset laulajat pyrkivät Suomen seuraavaksi tähdeksi

Idols-laulajat odottavat erityisesti tuomari Antti Tuiskun tapaamista.

20.5.2017 16:59

Idolsin kahdeksas tuotantokausi täräytettiin liikkeelle Helsingin kaksipäiväisillä koelauluilla. Musiikkitalon edustalla tungeksiva värikäs väkijoukko viestii kiinnostavasta tuotantokaudesta.

Liki kaikilla Idols-kokelailla oli mukanaan tukijoukkoja, joista yksi oli musta, karvainen ja painaa 77 kiloa.

Viisivuotias tanskandoggi Nicke on lähtenyt kannustamaan helsinkiläistä Ida Landia. Nicken tehtävänä on tukea Idaa märkien suukkojen ja hännänheilautusten muodossa.

Nicke antaa Idalle tsemppisuukon.­

20-vuotias Ida kertoo käyttäneensä Idolsin neljä taukovuotta laulutaitojen viilaamiseen.

– Näin Idolsin mainoksen ja ajattelin, että mun on pakko päästä Idolsiin mukaan, nainen kertoo.

Nuori nainen luettelee vahvuuksikseen esiintymistaidon ja intohimon laulamista kohtaan.

– Se on koko paketti mikä merkkaa, ei pelkkä laulusuoritus. On tärkeää olla oma itsensä, pysyä rentona ja tehdä sitä mitä haluaa, Ida uskoo.

Helsinkiläinen Ida Land.­

Tuomareista eniten Ida odottaa megatähti Antti Tuiskun tapaamista, mutta on myös innoissaan siitä, että tuomaristossa on myös lahjakas tuottaja, Jurek Reunamäki.

Idolsin kolmas tuomari on Nylon Beatissa musiikkiuransa aloittanut Erin.

Omiksi idoleikseen Ida nimeää naisartistit Paula Vesalan ja Chisun.

– Olen itsekin kirjoittanut pari biisiä ja laulujen tekeminen on mulle tärkeää. Siksi tykkään erityisesti Vesalasta, koska se on niin taitava lauluntekijä.

Pitkä odotus palkittiin, kun kokelaat pääsivät vihdoin askeleen lähemmäs Idols-tuomaristoa.­

Odottavaisin tunnelmin koelaulujonossa seisoo myös tamperelainen Petri ”Petu” Suomalainen, 21. Hän pitää erityisominaisuutenaan karismaattista esiintymistyyliään.

– Olen karismaattinen oma persoonani ja teen kaikkeni saavuttaakseni unelmani, Petu perustelee sitä, miksi hänestä pitäisi tulla Suomen seuraava idoli.

Tamperelainen Petu pitää itseään karismaattisena esiintyjänä.­

Petu on pitänyt äänihuulensa kunnossa karaokessa laulamalla, jossa hänen bravuurinsa on euroviisuista tuttu Alexander Rybacin Fairytail.

Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun Petu kokeilee siipiään laulukilpailussakaan. Viime vuonna hän yritti kääntää tuoleja Voice of Finlandissa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Idols-kokelas Ilari Mattilalla (kesk.) oli tukijoukkoinaan sisko Elisa ja veli Aleksi.­

Miehellä on selvät suunnitelmat siitä, millaista musiikkia hän haluaisi tulevaisuudessa tehdä, mikäli laulun parista ura ottaa tulta alleen.

– Suomenkielistä tanssittavaa popmusiikkia. Antti Tuisku on musiikillinen esikuvani, sillä pidän hänen musiikistaan ja pystyn samaistumaan häneen, Petu tokaisee.

Idols alkaa syksyllä Nelosella.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?