Ex-Miss Helsinki Elina Tervo sai potkut paljastavien Instagram-kuviensa vuoksi – Firman pomo: ”Liian seksististä sisältöä”

Entisen Miss Helsingin Elina Tervon blogisopimus Fitnessmalli-sivustolla on irtisanottu paljastavien Instagram-kuvien vuoksi.

Kuvassa vasemmalla Elina Tervo, keskellä otos hänen Instagramistaan ja oikealla Fitnessmalli-kilpailua luotsaava Emmi Lehtomaa.

19.5.2017 11:40

Fitnessmalli ja vuoden 2011 Helsinki Elina Tervon blogisopimus Fitnessmalli.fi-sivustolla on irtisanottu. Fitnessmalli 2017 -kilpailua pyörittävä Emmi Lehtomaa kertoo IS:lle, että hän ja kilpailun toinen malliemo Nina Sarjolahti päättivät irtisanoa Tervon sopimuksen liian paljastavien Instagram-kuvien vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kymmenen vuotta blogannut Tervo ehti kirjoittaa sivustolle puolen vuoden ajan, hän itse kiistää että hänen Instagram-kuvansa olisivat liian paljastavia tai provosoivia.

– Se, miten kuvat näkee on katsojan silmässä, päätöksestä pöyristynyt Tervo kommentoi IS:lle.

Elina Tervo ja Emmi Lehtomaa vuonna 2013. Fitnesskisoista tutut naiset ystävystyivät vuonna 2011. Tervo sanoo IS:lle, ettei ole varma, miten ystävyydelle potkujen myötä käy.

Kisaa järjestävän Emmi Lehtomaan näkemys asiasta on eri. Lehtomaa painottaa, että Fitnessmalli.fi-sivusto ja -kilpailu on hyvinvointialalle suuntautunut blogimedia ja kilpailu. Tervo kilpaili Fitnessmalli-kisassa vuonna 2010 sijoittuen toiseksi. Juuri kilpailusijoittumisen vuoksi Lehtomaa kertoo pyytäneensä Tervoa sivustolle bloggaajaksi.

– Blogimediasta löytyy nimenomaan hyvinvointialan raikkaita ja inspiroiva esikuvia. Jokaisen bloggaajan ja kilpailijan tulisi noudattaa tiettyjä arvoja. Nämä arvot olemme hyväksyttäneet jokaisen sivustolla bloggaavan kanssa maaliskuussa, myös Elina Tervo on arvot hyväksynyt, Lehtomaa kommentoi potkuja IS:lle.

– Näihin arvoihin kuuluu muun muassa, etteivät sivuston bloggaajat esiinny alastonkuvissa tai tuota provosoivaa tai liian seksististä sisältöä omaan julkiseen sosiaaliseen mediaansa. Tästä syystä olemme tulleet Elinan kanssa päätökseen, että sopimusta ei ole enää kannattavaa jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lehtomaa painostaa Fitnessmalli-kilpailun järjestäjille on tärkeää pitää yhteisön arvoista kiinni.

– Emme myöskään halua rajoittaa kenenkään toimintaa, jolloin on myös Elinalle parempi jatkaa ilman yhteisön sääntöjä. Jokaiselle yhteisöön kuuluvaa tulee koskea samat säännöt, ja olemme saanet muutamilta yhteisön bloggaajilta ihmettelyä Elinan Instagram-kuvista. Ne poikkeavat melkoisesti muiden sivuston bloggaajien tyylistä, Lehtomaa kommentoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lehtomaa sanoo keskustelleensa Tervon kanssa aiheesta aiemmin, mutta tuloksetta.

– Selkeästi näkemyksemme eroavat sen verran, että olemme päättäneet lopettaa yhteistyön, Lehtomaa sanoo.

Muun muuassa tällaisia kuvia Tervo julkaisee Instagramissa:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?