Viihde

Ex-Miss Helsinki Elina Tervo sai potkut paljastavien Instagram-kuviensa vuoksi – Firman pomo: ”Liian seksististä sisältöä”

Julkaistu:

fitnessmalli-kisa
Entisen Miss Helsingin Elina Tervon blogisopimus Fitnessmalli-sivustolla on irtisanottu paljastavien Instagram-kuvien vuoksi.
Fitnessmalli ja vuoden 2011 Helsinki Elina Tervon blogisopimus Fitnessmalli.fi-sivustolla on irtisanottu. Fitnessmalli 2017 -kilpailua pyörittävä Emmi Lehtomaa kertoo IS:lle, että hän ja kilpailun toinen malliemo Nina Sarjolahti päättivät irtisanoa Tervon sopimuksen liian paljastavien Instagram-kuvien vuoksi.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kymmenen vuotta blogannut Tervo ehti kirjoittaa sivustolle puolen vuoden ajan, hän itse kiistää että hänen Instagram-kuvansa olisivat liian paljastavia tai provosoivia.

– Se, miten kuvat näkee on katsojan silmässä, päätöksestä pöyristynyt Tervo kommentoi IS:lle.


Kisaa järjestävän Emmi Lehtomaan näkemys asiasta on eri. Lehtomaa painottaa, että Fitnessmalli.fi-sivusto ja -kilpailu on hyvinvointialalle suuntautunut blogimedia ja kilpailu. Tervo kilpaili Fitnessmalli-kisassa vuonna 2010 sijoittuen toiseksi. Juuri kilpailusijoittumisen vuoksi Lehtomaa kertoo pyytäneensä Tervoa sivustolle bloggaajaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Blogimediasta löytyy nimenomaan hyvinvointialan raikkaita ja inspiroiva esikuvia. Jokaisen bloggaajan ja kilpailijan tulisi noudattaa tiettyjä arvoja. Nämä arvot olemme hyväksyttäneet jokaisen sivustolla bloggaavan kanssa maaliskuussa, myös Elina Tervo on arvot hyväksynyt, Lehtomaa kommentoi potkuja IS:lle.

– Näihin arvoihin kuuluu muun muassa, etteivät sivuston bloggaajat esiinny alastonkuvissa tai tuota provosoivaa tai liian seksististä sisältöä omaan julkiseen sosiaaliseen mediaansa. Tästä syystä olemme tulleet Elinan kanssa päätökseen, että sopimusta ei ole enää kannattavaa jatkaa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lehtomaa painostaa Fitnessmalli-kilpailun järjestäjille on tärkeää pitää yhteisön arvoista kiinni.

– Emme myöskään halua rajoittaa kenenkään toimintaa, jolloin on myös Elinalle parempi jatkaa ilman yhteisön sääntöjä. Jokaiselle yhteisöön kuuluvaa tulee koskea samat säännöt, ja olemme saanet muutamilta yhteisön bloggaajilta ihmettelyä Elinan Instagram-kuvista. Ne poikkeavat melkoisesti muiden sivuston bloggaajien tyylistä, Lehtomaa kommentoi.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lehtomaa sanoo keskustelleensa Tervon kanssa aiheesta aiemmin, mutta tuloksetta.

– Selkeästi näkemyksemme eroavat sen verran, että olemme päättäneet lopettaa yhteistyön, Lehtomaa sanoo.

Muun muuassa tällaisia kuvia Tervo julkaisee Instagramissa:Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Talosta löytyi kolme salaista virhettä vuosia kaupan jälkeen – myyjälle liki 100 000 euron lasku

  2. 2

   Avoimesti Kalun kanssa kiehnännyt Eve kohtaa vihdoin Dani-rakkaansa – murtuu heti lohduttomaan itkuun: ”Noi pari viimeistä yötä...”

  3. 3

   Dianan salskea veljenpoika varasti huomion kuninkaallisissa häissä – sinkku-Louis, 24, sai somen hurmokseen: ”Well, hello!”

  4. 4

   Maistelimme kesän uutuussiiderit – voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä

  5. 5

   VR myy Bruce Oreckille osan kiistellystä konepaja-alueesta

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

  2. 2

   Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

  3. 3

   Miltä eri rintaliivit näyttävät avonaisen mekon alla? Testasimme nänniteipit ja 7 muuta mallia

  4. 4

   Tästä 16-vuotiaasta tytöstä tulee miljonääri ennen täysi-ikäisyyttä – sai lapsena ääniroolin, joka muutti hänen elämänsä: Elää hiljaiseloa maaseudulla

  5. 5

   Tunnettu hääkuvaaja ihmettelee Meghanin ja Harryn hääpotretin useita teknisiä virheitä: ”Olisi mielenkiintoista kuulla kuvaajan perustelut”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

  2. 2

   Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

  3. 3

   Nuoripari luuli ostavansa 93 000 euron asunnon – ei ymmärtänyt yhtä kohtaa kauppakirjassa

  4. 4

   Mikael Jungner uskoo ymmärtävänsä, miksi Susanna Koski ohitti työttömän haasteen: ”Kuussa ei mene välttämättä kuin muutama sata euroa”

  5. 5

   Huomenna jyrisee: katso, mihin ukkonen iskee laajimmin

  6. Näytä lisää