Näin Vilmalle ja Juusolle kävi dramaattisen Temptation Island -iltanuotion jälkeen – ero ja yhteenpaluu: ”Ei me pystytä olemaan erossa toisistamme” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Vilmalle ja Juusolle kävi dramaattisen Temptation Island -iltanuotion jälkeen – ero ja yhteenpaluu: ”Ei me pystytä olemaan erossa toisistamme”

Vilma ja Juuso erosivat Temptation Islandin iltanuotion jälkeen, mutta nyt pari on taas onnellisesti yhdessä.

19.5.2017 10:39

Vilman ja Juuson viimeinen iltanuotio Temptation Islandilla oli dramaattinen. Pari pui nuotiolla saaren tapahtumia, riiteli ja syytteli toisiaan, mutta yllättäen pari päättikin jatkaa yhdessä.

Iltanuotion jälkeen parin suhteessa on ehtinyt tapahtua paljon. Vilma Juuso kertovat eronneensa kuvausten päätyttyä, mutta palanneen lopulta taas yhteen.

– Kaikki rajat meni rikki. Kyllä mä oon edelleen sitä mieltä, että jos olen suhteessa, ne tiukat rajat pitääkin olla, Vilma sanoo.

Juuso toisteli ohjelmassa, että hän on ihastunut Jasminiin, mutta Jasmin puolestaan vain esitti olevansa Juusosta kiinnostunut.

– Tuli pientä ihastumista Jasminin kanssa. Sekin vaikutti, kun näki, miten oma puoliso käyttäytyy. Sitten kun toinen käyttäytyy niin hyvin ja on siinä tukemassa siinä vierellä, niin kyllä väkisinkin tulee pientä ihastusta. Oli puhetta, että jos Vilman kanssa tulee ero, niin nähdään siviilissä, Juuso kertoo.

Katsojien keskuudessa ihmetystä herätti parin rakkausrannekkeet, joista saatiin melkoinen soppa aikaiseksi. Vilma heitti oman rakkausrannekkeensa metsään nähtyään eräällä iltanuotiovideolla Juuson epäilevän parin suhteen jatkoa.

  • Katso alla olevalta videolta parin myrskyisä iltanuotio:

Juuso tulistui Vilman eleestä vimmatusti ja haukkui naista saarella. Juuso kertoo nyt, että ranneke oli saatu hänen idoliltaan, joten sen katoaminen satutti miestä syvästi.

– Sain sen rannekkeen, kun olin Tukholmassa vuonna 2015 Elliott Hulsen eventissä. Se on sen kuntosalin ranneke, jonka se jakaa tapahtuviin osallistuville. Se on semmoinen voimaa tuova, siinä lukee Strenght Camp, Juuso kertoo rakkaasta rannekkeestaan.

Vaikka ranneke onneksi löydettiin ja saarelta lähdettiin yhdessä, pari kertoo eronneensa palattuaan Suomeen.

– Kun palattiin kotiin, alkoi vaikeudet. Meillä oli erittäin vaikeeta ja me erosimme. Muutin Nihtisiltaan isän kanssa ja asuin siellä ehkä pari viikkoa. Mutta ei me pystytä Juuson kanssa olemaan erossa toisistamme. Annan anteeksi Juusolle sen, mitä hän teki Jasminin kanssa, Vilma sanoo.

– Mä annan anteeksi sen, mitä sä teit Jussin kanssa, vaikka mä en tiedäkään kaikkea. Mä luotan, että se mitä sä sanot on totta.

Temptation Island Suomen viimeiset jaksot ensi viikon keskiviikkona ja torstaina kello 22 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?