IL: Simo Silmu ja Päivi-rakas naimisiin – häitä juhlitaan ruotsinlaivalla - Viihde - Ilta-Sanomat

IL: Simo Silmu ja Päivi-rakas naimisiin – häitä juhlitaan ruotsinlaivalla

Iltalehti kertoo Simo Silmun avioituvan tänään perjantaina Päivi-rakkaansa kanssa.

19.5.2017 7:30

Yölintu-yhtyeen Simo Silmu, 39, astelee tänään alttarille. Iltalehti kertoo Silmun ja tämän Päivi-puolison avioituvan maistraatissa. Häitä juhlitaan ruotsinlaivalla.

– Häitä emme ole kauheasti suunnitelleet. Vasta kuukausi sitten päätimme hääpäivän. Kumpikaan meistä ei halunnut mitään pönötysjuhlia. Emme myöskään kuulu kirkkoon, joten kirkkohäät eivät tulleet kysymykseen, Silmun puoliso Päivi Räisänen, 41, sanoo.

Kuten Ilta-Sanomat on aikaisemmin kertonut, on Päivi-rakas tuonut seesteisyyttä Silmun elämään. Laulaja on haastatteluissa kertonut avoimesti elämänsä vaikeista hetkistä.

Toukokuussa 2009 Silmu myönsi Ilta-Sanomille, että hurja suosio ja liika työnteko olivat tuolloin viedä häneltä voimat.

Ensimmäiset keikkaelämän rankat puolet tulivat esiin keikkalavoilla kesällä 2011. Silloin Silmun väitettiin olleen humalassa keikalla Jyväskylässä.

Kesällä 2012 Silmu hakeutui katkaisuhoitoon. Huhut solistin ongelmasta olivat sitä ennen kestäneet jo yli vuoden.

Silmun raittius ei kestänyt. Vain reilun puolen vuoden kuluttua, keväällä 2013, Yölintu ilmoitti, että keikkoja on jälleen jouduttu perumaan. Silmu jäi tuolloin sairauslomalle saadakseen itsensä kuntoon.

Simo Silmun on kirjoittanut blogissaan Päivi-rakkaansa auttaneen häntä selättämään vaikeudet.­

Syksyllä 2015 Yölintu-yhtye joutui perumaan useita keikkoja Silmun terveysongelmien takia. Lokakuun alussa Silmu myönsi esiintymisen keskeytyneen hänen humalatilansa takia.

Simo Silmu ja Päivi-rakas kirjoittavat yhteistä Päivin silmukat -blogia, jossa pari on kertonut arjestaan. Päivi on kirjoittanut blogissa parin tunteneen toisensa jo vuosikausien ajan. Ystävyys oli syventynyt hiljalleen rakkaudeksi. Simoa Päivi kuvailee blogissa lahjakkaaksi ja rauhalliseksi pohtijaluonteeksi, hän itse on temperamenttisempi. Päiviä Silmu on kuvaillut blogissa ”pelastajakseen”.

– Päivihän on mulle rakas, semmoinen huolehtija, semmoinen "vara-äiti", pelastaja, enkeli, ymmärtäjä, monen taitaja ja toimeentarttuja, Silmu on kuvaillut rakastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?