Niina Nurminen liitostaan Carl-Kristian Rundmanin kanssa: ”Hyvin ollaan luovittu elämä läpi”

Niina Nurminen sanoo ISTV:n Tainola Show’ssa 30 vuotta kestäneen näyttelijäelämän olleen vaiheikas ja mielenkiintoinen matka.

20.5.2017 7:49

Näyttelijä Niina Nurminen sanoo rakastavansa työtään, mutta silti hän ajatteli jo vuosia sitten ryhtyvänsä opiskelemaan muutakin.

– Näyttelijävuodet ovat olleet vaiheikkaita ja mielenkiintoisia. Ajatus, että valmistun joskus näyttelijäksi oli mielessäni aikoinaan kirkas. Tuumin tekeväni työtäni niin kauan, kuin terveys kestää, 30 vuotta urallaan ollut Niina sanoo.

Pikkuhiljaa Niinan mielessä alkoi kyteä muitakin ajatuksia. Hän halusi kehittää itseään ja laajentaa ammattinsa tuomaa kokemusta.

– Olen uudelleen kouluttautunut, mutta näyttelijän koulutuksen ydin on aina ollut mukana, hän painottaa.

Niina Nurminen myöntää vapaan näyttelijän ammatin aiheuttaneen nuorempana taloudellista huolta. Hän kuitenkin huomauttaa pikkuhiljaa oppineensa epävarmuuteen.

– Olin huolissani siitä, mistä leipä tulee ja mistä saan työtä. Näyttelijän työ on käyntikortti seuraavaan rooliin, hän on oppinut.

– Epävarmuuden kanssa eläminen on omanlaisensa taito, jos oppii elämään niin, ettei huolestu. On ajateltava, että selviää, hän miettii.

Niina on naimisissa tunnetun näyttelijän Carl-Kristian Rundmanin kanssa ja heillä on kaksi, nyt jo aikuista lasta.

– Hyvin ollaan luovittu elämä läpi. Työt ovat olleet kausiluontoista. Ajoittain toisella oli paljon töitä, toisella vähemmän. Säännönmukaisuutta ei elämässämme ole ollut, mutta kalentereita tutkaillen sekä hyvän tukiverkoston avulla olemme menneet eteenpäin, hän kertoo.

  • Katso Niina Nurmisen haastattelu oheiselta Tainola Show’n videolta!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?