Mallikaunotar Emmi, 26, julkaisi harvinaisen yhteiskuvan – Mikael Granlund kainalossa: Rakkausloma ökysaarella - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallikaunotar Emmi, 26, julkaisi harvinaisen yhteiskuvan – Mikael Granlund kainalossa: Rakkausloma ökysaarella

Kiekkotähti Mikael Granlundin rakas julkaisi sosiaalisessa mediassa ihastuttavan yhteiskuvan pariskunnasta.

Mallikaunotar Emmi Kainulainen julkaisi suloisen yhteiskuvan kiekkotähden kanssa.­

18.5.2017 16:50

Mallinuraa luova nuori kaunotar Emmi Kainulainen, 26, julkaisi fanien iloksi kuvapalvelu Instagramissa tällä viikolla yhteiskuvan poikaystävänsä Mikael Granlundin, 25, kanssa. Kuvassa pariskunta seisoo vierekkäin kivisellä rantakujalla Kreikassa.

Ilmeisesti pariskunta nauttii yhteisestä lomastaan Santorinin ylellisellä lomasaarella Kreikassa. Santorinin lomasaari on ollut jo pitkään maailmantähtien suosiossa.

Jääkiekkoammattilainen ja huippumalli nauttivat selvästi lomallaankin aktiivisesta elämäntyylistä, sillä molemmat ovat pukeutuneet lomapäivän viettoon urheiluvaatteisiin ja tennareihin.

Mikael Granlund pelaa NHL-joukkue Minnesota Wildin leivissä, ja asuukin yhdessä Emmin kanssa pysyvästi Yhdysvalloissa. Granlund ei pelaa mukana jääkiekon MM-kisoissa Leijonien joukkueessa.

Emmi on julkaissut Kreikan matkaltaan myös muita lomakuvia. Sporttinen yhteiskuva Mikaelin kanssa on tähän mennessä jäänyt loman ainoaksi yhteiskuvaksi. Granlund itse ei ole somessa lomakuvia julkaissut.

Pariskunta on pitänyt yhtä jo yli neljän vuoden ajan, ja Kainulainen muutti Granlundin perässä ulkomaille tämän saadessa sopimuksen Minnesota Wildista.

Kainulainen on itse Ford Modelsin listoilla ja luo uraansa huippumallina. Mallintyön ohella Kainulainen tekee töitä sisustussuunnittelijana ja hän on lanseerannut oman CHAÎNE-lifestylebrändin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?