Viihde

Vuosien suhde tuhoutui viikossa: Pauliinan ja Niklaksen julma kohtaaminen Temptation Island -iltanuotiolla – Niklas ei ole uskoa korviaan

Julkaistu:

Pauliinan ja Niklaksen kohtaaminen Temptation Islandin iltanuotiolla on yllätyksiä täynnä.
Pauliina, 21, ja Niklas, 20, tulivat mukaan Temptation Islandille kesken kauden. Kotkasta kotoisin olevat Pauliina ja Niklas ovat seurustelleet jo teini-iästä lähtien, yli kolme vuotta.

Molemmat saivat kuitenkin Temptation Islandilla huomata, ettei suhde ole ehkä niin hyvässä jamassa kuin he luulivat.

Pauliina myönsi avoimesti kameroille, että oli tylsistynyt parin arkeen ja kaipasi jännitystä elämäänsä. Niklasta hän piti liian kilttinä ja myönsi pompottelevansa miestä mielensä mukaan.

– Välillä tuntuu, että se on kun paras kaveri, eikä poikaystävä. Musta tuntuu että Niklas on rakastunut, on ehkä siksi tuntunut vaikealta sanoa hänelle, että haluanko vakiintua vai olla sinkkuna.


Pauliinan reissu viettelysten saarella alkoi poikkeuksellisen railakkaasti, sillä vain muutaman tunnin jälkeen hän päätyi suihkuttelemaan sinkku-Ronin kanssa. Sarjan muut naiset ällistyivät nopeasta toiminnasta ja arvuuttelivat, oliko parivaljakko harrastanut seksiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pauliina kiisti IS:n haastattelussa, ettei hänen ja Ronin yhteinen yö ylittänyt rajoja.

Katso alla olevalta videolta Pauliinan räjähtävä alku viettelysten saarella:


Niklas puolestaan on viihtynyt miesten saarella erityisen paljon Marin kanssa, jonka mies vei unelmien treffeille. Niklas on kertonut ohjelmassa rakastavansa Pauliinaa ja toivovansa parin pysyvän yhdessä ohjelman kuvausten päätyttyä.


Tänään torstaina Pauliinan ja Niklaksen matka Temptation Islandilla päättyy dramaattiseen iltanuotioon.

Molemmat kertovat jaksossa jännittävänsä mitä ilta tuo tullessaan. Niklas sanoo olevansa luottavainen, että hän ja Pauliina voivat selvittää ongelmansa ja jatkaa yhdessä pariskuntana.

– Parasta tällä tulevalla iltanuotiolla voisi olla, että molemmat ovat oivaltaneet jotain tästä suhteesta. Että saataisi suhde toimimaan jatkossa, olisi uusi alku, Niklas kertoo kameroille toiveistaan iltanuotiota varten.

Iltanuotiolle Sami Kurosen tentattavaksi astuu ensimmäisenä Pauliina. Pauliina kertoo Kuroselle halunneensa saarella varmistuksen sille, että haluaako hän olla todellakin parisuhteessa Niklaksen kanssa.

– Kuinka pitkään olet kelannut näitä asioita? Kuronen kysyy.

– Vuoden, Pauliina vastaa.

– Vuoden? Ja et ole puhunut sanallakaan Niklakselle? Kuronen ihmettelee.

Pauliina kertoo pelänneensä yksinoloa ja uskoneensa tunteidensa menevän ajan myötä ohi. Näin ei kuitenkaan ole käynyt.

Kuronen pyytää iltanuotiolle Niklaksen, joka sanoo luottavansa parin rakkauteen.

– Kyllä uskon, että ihan yhdessä lähdetään täältä. Luotan Pauliinaan.

Pauliinan ja Niklaksen jälleennäkeminen on jännittynyt.

– Miten menee? Niklas kysyy puolisoltaan, mutta hermostunut Pauliina ei vastaa tervehdykseen.

”Olen kaikkeni yrittänyt tehdä”

Sami Kuronen muistuttaa paria, että nyt jos koskaan on aika puhua suunsa puhtaaksi suhteen kipukohdista.

– On ollut aikamoista vuoristorataa. Olen ajatellut tosi paljon miltä minusta tuntuu, miltä on tuntunut jo kauan aikaa. Tietenkin olen miettinyt, että miten sulla on siellä mennyt, Pauliina sanoo Niklakselle ja pyyhkii kyyneliään.

– Olen huomannut, että mun on tehtävä kaikkeni, jos haluan sut pitää, Niklas sanoo.

Pauliina sanoo suoraan kipinän ja intohimon kadonneen suhteesta jo aikoja sitten. Hän epäilee, että vaikka Niklas lupaisi panostavansa suhteeseen enemmän, tulisi arki nopeasti vastaan.

Niklas ihmettelee mikä parin yhteisessä arjessa Pauliinasta tuntuu niin pahalta. Pauliina toivoisi, että Niklas laittaisi hänelle enemmän vastaan, eikä myötäilisi.

– Varmaan se, että ollaan niin paljon yhdessä. Olet niin kiltti, että olen käyttänyt sinua hyväkseni häikäilemättömästi. Olen täällä vasta sen tajunnut. En ole arvostanut sinua tarpeeksi, Pauliina sanoo.


Niklas kuuntelee Pauliinan kertomaa epäuskoisena, sillä kyseessä on ensimmäinen kerta kun Pauliina avautuu hänelle tunteistaan.

– Onhan se tietysti shokki. Olen kaikkeni yrittänyt tehdä, että olen pystynyt miellyttämään Pauliinaa. Kyllä musta sellainenkin puoli löytyy, että voisin laittaa vastaan. Mulla on ehkä jäänyt miellyttämisen halu, Niklas pohtii.

– Et ikinä sano mitä ajattelet. Ei se voi mennä niin. Kyllä sulla täytyy olla oma tahto ja mielipiteet, Pauliina napauttaa.

Niklas lupaa Pauliinalle puhua jatkossa enemmän tunteistaan. Pauliina epäilee Niklaksen jäävän suhteessa kuitenkin hänen pompoteltavakseen.

– Olen kuitenkin tykännyt olla joka päivä sun kanssa, Niklas toteaa.

– Minä en ehkä voi sanoa samaa. Kyllä mie olen tosi paljon miettinyt sitä, että millaista elämä olisi jos me ei oltaisi yhdessä. Oot sie ajatellut koko ajan, että meillä menee hyvin? Pauliina kysyy Niklakselta.

”Et lähtisi yrittämään ollenkaan?”

Kuronen huomauttaa, että molemmat tuntuvat eläneen aivan erilaista parisuhdetta jo pidemmän aikaa. Hän kysyy parilta mikä suhteen tulevaisuus on.

– Olisin valmis yrittämään vielä, Niklas sanoo ja kääntyy Pauliinan puoleen.

– Mun on pakko sanoa, että minusta tuntuu tosi vaikealta, Pauliina pyyhkii kyyneliään.

– Että sinä et lähtisi yrittämään ollenkaan? Millään tavalla? Niklas kysyy.

Pauliina kertoo Niklakselle viimein todelliset tunteensa ja sanoo suoraan, ettei hän halua jatkaa suhteessa.

– Musta tuntuu, että meidän pitäisi ottaa etäisyyttä ja katsoa sen jälkeen uudestaan. Oon tosi pahoillani. En halua pitää sinua sellaisessa suhteessa, jossa kumpikaan ei ole onnellinen. En halua palata enää vanhaan. Mulla on ollut tosi p**** fiilis jo niin pitkään, olen kerännyt saarella rohkeutta siihen, että päästän sinutkin menemään. Et ansaitse olla suhteessa, jossa sinua pompotellaan. Haluaisin olla hetken yksin.

– En mä sua tuomitse siitä, pettynyt Niklas hiljentyy.

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Talosta löytyi kolme salaista virhettä vuosia kaupan jälkeen – myyjälle liki 100 000 euron lasku

  2. 2

   Dianan salskea veljenpoika varasti huomion kuninkaallisissa häissä – sinkku-Louis, 24, sai somen hurmokseen: ”Well, hello!”

  3. 3

   Maistelimme kesän uutuussiiderit – voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä

  4. 4

   VR myy Bruce Oreckille osan kiistellystä konepaja-alueesta

  5. 5

   Avoimesti Kalun kanssa kiehnännyt Eve kohtaa vihdoin Dani-rakkaansa – murtuu heti lohduttomaan itkuun: ”Noi pari viimeistä yötä...”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

  2. 2

   Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

  3. 3

   Miltä eri rintaliivit näyttävät avonaisen mekon alla? Testasimme nänniteipit ja 7 muuta mallia

  4. 4

   Tästä 16-vuotiaasta tytöstä tulee miljonääri ennen täysi-ikäisyyttä – sai lapsena ääniroolin, joka muutti hänen elämänsä: Elää hiljaiseloa maaseudulla

  5. 5

   Tunnettu hääkuvaaja ihmettelee Meghanin ja Harryn hääpotretin useita teknisiä virheitä: ”Olisi mielenkiintoista kuulla kuvaajan perustelut”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

  2. 2

   Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

  3. 3

   Nuoripari luuli ostavansa 93 000 euron asunnon – ei ymmärtänyt yhtä kohtaa kauppakirjassa

  4. 4

   Mikael Jungner uskoo ymmärtävänsä, miksi Susanna Koski ohitti työttömän haasteen: ”Kuussa ei mene välttämättä kuin muutama sata euroa”

  5. 5

   Huomenna jyrisee: katso, mihin ukkonen iskee laajimmin

  6. Näytä lisää