Chris Cornellin vaimo on shokissa – yllättäen kuollut tähti julkaisi herkän viestin puolisolleen vain päiviä sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Chris Cornellin vaimo on shokissa – yllättäen kuollut tähti julkaisi herkän viestin puolisolleen vain päiviä sitten

Äkillisesti keikkansa jälkeen kuolleen rocktähden perhe pyytää rauhaa surra menetystään.

Chris ja Vicky Cornell osallistuivat Promise-elokuvan ensi-iltaan 18. huhtikuuta.

18.5.2017 13:23

Soundgardenin ja Audioslaven laulaja Chris Cornell kuoli yllättäen keskiviikon ja torstain välisenä yönä Detroitissa Yhdysvalloissa.

52-vuotiaana menehtyneen tähden edustaja kertoi uutistoimisto AP:lle Cornellin kuoleman olevan ”äkillinen ja odottamaton”.

Kuolinsyy joudutaan selvittämään ruumiinavauksessa, ja edustaja kertoi samassa yhteydessä myös Cornellin vaimon olevan sokissa sekä perheen toivovan yksityisyyttä ja rauhaa.

  • Chris Cornell osallistui elokuvaensi-iltaan vain kuukausi ennen kuolemaansa:

Cornell meni vuonna 2004 naimisiin Vicky Cornellin (os. Karayiannis) kanssa. Parilla on kaksi lasta, vuonna 2004 syntynyt tytär Toni sekä vuonna 2005 syntynyt poika Christopher.

Cornellilla on myös vuonna 2000 syntynyt tytär Lillian Jean edellisestä liitostaan Alice in Chainsin ja Soundgardenin managerin Susan Silverin kanssa.

Cornell ylisti Vicky-vaimoaan vain muutamaa päivää ennen kuolemaansa äitienpäivän kunniaksi. Hän julkaisi Twitterissä kuvan ruusukimpusta.

To my @vickycornell you are an angel and a lioness. The perfect mother and the perfect wife. I love you! Happy #MothersDay2017 pic.twitter.com/Olv4Wyh1zD— Chris Cornell (@chriscornell) 14. toukokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olet enkeli ja leijonaemo. Täydellinen äiti ja täydellinen vaimo. Rakastan sinua! Hyvää äitienpäivää, Chris kirjoitti herkästi vaimolleen.

Perhe on myös poseerannut yhdessä punaisella matolla lähikuukausina. Chris, Vicky, Toni sekä Christopher osallistuivat huhtikuussa The Promise -elokuvan ensi-iltaan Los Angelesissa.

Chris Cornell kirjoitti kyseiseen elokuvaan sen samannimisen tunnuskappaleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?