Me Naiset: Anni Hautala ja koomikko Niko Kivelä avoliitossa – pyörittävät uusperheen arkea - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Anni Hautala ja koomikko Niko Kivelä avoliitossa – pyörittävät uusperheen arkea

Anni Hautala kertoo Me Naisille hänen ja stand up -koomikko Niko Kivelän uusperheen arjesta.

18.5.2017 8:07

Juontaja Anni Hautala valottaa kiireistä arkeaan ja uusperheensä elämää Me Naisten haastattelussa. Hautala kertoo lehdelle elävänsä hetkessä, eikä halua murehtia liikaa tulevaa.

– Elämä on opettanut miten häilyvää ja muuttuvaista kaikki on. Läheisten menetykset ja oma rintasyövälle altistava geenivirhe muistuttavat siitä konkreettisesti. En halua elää jospa joskus -elämää vaan nauttia hyvästä tilanteesta nyt, kun siihen on mahdollisuus, hän sanoo Me Naisille.

Hautala on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänellä todettiin keväällä harvinainen geenivirhe, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että hänen todennäköisyytensä sairastua rinta- tai munasarjasyöpään on jopa 70-80 prosenttia.

Nyt hän voi hyvin, mutta geenivirheen takia hänen täytyy käydä vuosittaisissa tarkastuskäynneissä.

– Lääkäri sanoi, että en saa lihoa tai polttaa tupakkaa, Hautala kertoi kesällä Ilta-Sanomille.

Anni Hautala kertoo Me Naisten haastattelussa myös uusperheensä arjesta, johon kuuluvat Annin kahdeksanvuotias poika, avopuoliso Niko Kivelä, sekä Kivelän poika aikaisemmasta suhteesta.

Anni Hautala kertoo Me Naisille ensimmäistä kertaa suhteestaan Niko Kivelään.­

Hautala kertoo Me Naisille uusperheen arjen pyörivän mutkattomasti, molempien työkiireistä huolimatta.

– Uusperheen arki on mennyt omalla painollaan, ja solahdin rooliini aika helposti. Jos vertaan nykyistä arkeani ydinperhevuosiin, niin suurin ero on se, että nykyään minulla on enemmän aikaa olla yksin. Kun mies on keikoillaan ja lapset toisilla vanhemmillaan, saatan olla itsekseni montakin päivää, Hautala kertoo lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?