Jättiyllätys! Salkkarit-Seppo palaa sarjaan

MTV julkisti tänään keskiviikkona syksyn ohjelmistonsa. Pihlajakadulle palaa monia tuttuja hahmoja.

17.5.2017 13:37

Huippusuosittu Salatut elämät -sarja saa syksyllä joukkoonsa tuttuja kasvoja. Jarmo Kosken esittämä rakastettu Seppo Taalasmaa palaa Pihlajakadulle pitkän tauon jälkeen.

Kosken lisäksi näyttelijät Sara Parikka ja Olga Temonen palaavat sarjaan. Parikka esittää Salkkareissa Peppi Puolakkaa, Temonen Noora Autiota.

Temosen esittämä Noora poistui sarjasta tammikuussa 2010.

Jarmo Koski poistui sarjasta 2013. Fanit ovat toivoneet suosikkihahmon paluuta jo vuosia, ja Koski paljasti Ilta-Sanomille jo joulukuussa, että hän on ollut puheyhteydessä tuotantoon.

– Joka päivä pyydellään kadulla palaamaan. En oikein ikinä ole ollut siviilissä 17 vuoteen. Kyllä siihen tottuu, Koski kertoi IS:lle.

Koski on kertonut haastatteluissa, että hänet tunnistetaan Salkkareiden takia jatkuvasti kadulla, vaikka hän ei olekaan sarjassa moneen vuoteen esiintynyt. Näyttelijä on kertonut nauttineensa siitä, että elämä ei sarjan jättämisen jälkeen ollut niin aikataulutettu.

– Se oli ihan minuuttiaikataulu silloin, 14 vuotta, niin siihen ei osannut oikein lomallaan irtautua siitä. Ensimmäinen vuosi ilman Salkkareita meni niin, että sitä heräsi ja oli, että missä mä oon, olenko mä myöhässä, osaanko tekstin ulkoa.

Jarmo Kosken esittämä Seppo Taalasmaa nähtiin sarjassa 1999-2013. Hahmo oli sarjan suosituimpia.

Temonen jätti Salkkarit vuonna 2010, Parikan esittämä Peppi sen sijaan on nähty Salkkareissa viime vuosina satunnaisesti. Näyttelijä jäi äitiyslomalle 2014.

Sara Parikka on keskittynyt viime vuodet perhe-elämään. Hän on kahden pienen lapsen äiti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?