Posse palaa syksyllä – Aku Hirviniemi, Pirkka-Pekka Petelius ja Jukka Hildén joukosta poissa, tilalle kaksi yllätysnimeä - Viihde - Ilta-Sanomat

Posse palaa syksyllä – Aku Hirviniemi, Pirkka-Pekka Petelius ja Jukka Hildén joukosta poissa, tilalle kaksi yllätysnimeä

Posse jatkuu MTV3-kanavalla ensi syksynä. Sen tähtien joukkoon liittyy kaksi uutta nimeä.

Possessa nähtiin viime syksynä Jarno Laasala (vas.), Aku Hirviniemi, Pirkka-Pekka Petelius, Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen, HP Parviainen ja Jarppi Leppälä.­

17.5.2017 13:23

Viihdeohjelma Posse starttasi MTV3-kanavalla syksyllä 2014, ja ohjelma saa neljännen kautensa ensi syksynä. MTV julkisti syksyn ohjelmansa keskiviikkona, ja samassa yhteydessä paljastettiin Possen uusi kokoonpano.

Viime kaudella mukana olleet Aku Hirviniemi, Pirkka-Pekka Petelius sekä Duudsoneiden Los Angelesiin muuttanut jäsen Jukka Hildén eivät ole mukana ohjelmassa.

Sen sijaan Posseen liittyy kaksi uutta jäsentä, YouTube-tähdet Herbalisti eli Juuso Karikuusi, 23, ja Lakko eli Eric Savolainen, 24.

– Odotetaan innolla, mitä on tulossa. Pelkkää pelkoa koko kesä ja syksy, kaksikko naureskeli MTV:n lehdistötilaisuudessa keskiviikkona.

Aku Hirviniemi joutui jättäytymään pois Possesta kesken sen edellisen kauden. Hirviniemen tiedotettiin jääneen sairaslomalle lääkärin määräyksestä. Hän ei ole avannut julkisuudessa tarkemmin sairaslomansa taustoja tai syitä.

Possessa nähdään viime kauden tapaan myös Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen sekä Duudsoneiden HP Parviainen, Jarppi Leppälä sekä Jarno Laasala.

– Sehän on mahtava juttu mikä on livessä se paras puoli, että se tulee vasta syksyllä, meillä on aikaa miettiä mitä siellä on luvassa, Jarppi Leppälä tuumasi.

– Katsojat pääsevät Posssessa tänä vuonna entistä enemmän mukaan, Viivi Pumpanen lupasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?