Missikaunotar iloitsi somessa Miss Suomi -semifinaalipaikasta – joutui vetäytymään kisasta: ”Päätettiin, että hän jää pois” - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikaunotar iloitsi somessa Miss Suomi -semifinaalipaikasta – joutui vetäytymään kisasta: ”Päätettiin, että hän jää pois”

Marjaana Savila iloitsi etukäteen somessa semifinaalipaikasta missikisoissa. Hän jättäytyi kuitenkin pois kisasta ennen julkistamistilaisuutta.

Marjaana Savila joutui jättämään leikin kesken.­

16.5.2017 18:26

Marjaana Savila kertoo blogissaan olevansa kiitollinen, sanaton, innostunut ja onnellinen päästyään semifinalistien joukkoon Miss Suomi 2017 -kilpailussa.

– Mitä?! Minäkö Miss Suomi 2017 -semifinalisti?! Aivan huippua!! Muutamat sydämen lyönnit tuntui jäävän välistä kun oma nimi sanottiin, Savila kirjoittaa.

Raumalta kotoisin oleva Savila on Miss Ylöjärvi 2016 ja Miss DBTL 2016. Hän tiedotti semifinaalipaikasta näyttävästi Instagramissa, jossa hänelle sateli onnitteluja.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiistaina Savilaa ei kuitenkaan näkynyt semifinalistien julkistamistilaisuudessa Vantaalla Villa Grandessa, jossa esiteltiin 21 semifinalistia.

– Hänet vaihdettiin toiseen tyttöön henkilökohtaisista syistä, missikeisarinna Sunneva Kantola kertoo Ilta-Sanomille.

– Hän perui osallistumisensa viikonloppuna, jättäytyi pois.

Savilan tilalle nostettiin seuraavaksi eniten pisteteitä saanut tyttö.

Savilan poisjäänti ei ollut helppo päätös.

– Juttelin tytön kanssa monta kertaa viikonlopun aikana. On tämä kova kolaus hänelle, mutta yhteisymmärryksessä päätettiin, että hän jää pois.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Savila kommentoi poisjääntiään paikallislehti Raumalaisessa.

– Ei mitään vakavaa mutta sanotaan, että oli riskinsä, että joku alkaa retostelemaan menneillä henkilökohtaisilla asioilla lehdistölle, enkä halua sellaista negatiivista julkisuutta, Marjaana kertoo Raumalaiselle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?