Shirly Karvinen varasti huomion Miss Suomi -semifinalistien julkistuksessa – tiukkaakin tiukempi catsuit paljasti rintoja - Viihde - Ilta-Sanomat

Shirly Karvinen varasti huomion Miss Suomi -semifinalistien julkistuksessa – tiukkaakin tiukempi catsuit paljasti rintoja

Miss Suomi Shirly Karvinen edusti missisemifinalistin julkistamistilaisuudessa todella tiukassa haalariasussa.

16.5.2017 14:21

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen osallistui tämän vuoden semifinalistien julkistamistilaisuuteen todella tiukassa asussa.

Kaunotar oli pukeutunut khakin väriseen ja todella tiukkaan catsuitiin, joka imarteli naisen timmiä vartaloa.

Rintojen alla haalarissa oli näyttävä kurkistusaukko, joka paljasti naisen alatissit.

– Kyllä musta tuntuu, että olen kasvanut naiseksi. Olen erittäin onnellinen ja löytänyt oman polun, vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kertoi tilaisuudessa omasta missivuodestaan.

Viime viikolla Shirly kertoi IS:lle olleensa viime aikoina hyvin kiireinen töidensä vuoksi ja rumba jatkuu edelleen.

– Kyllä on saanut juosta tukka hulmuten, mutta se ei haittaa. Parempi vaan, että ei tarvitse pyöritellä peukaloita ilman tekemistä.

Pr- ja mallintöitä tekevä Shirly jakaa osaamistaan myös muille, sillä hän on ollut tekemisissä uusien Miss Suomi -semifinalistien kanssa.

– Se oli aivan hullua, kun silloin, kun mä pääsin semifinalistiksi tai jonkun muun vaiheen yli, niin taputin itseäni sisäisesti selkään ja totesin, että hyvä minä. Mutta tänä vuonna, kun olin tuomaroimassa tyttöjä, niin ne jotka pääsivät jatkoon, niin oikeasti huusivat ja kirkuivat ja itkivät onnesta. Olin ihan, että vau!

– Itselläkin tuli tippa linssiin, kun se oli niin liikuttavaa, kun näki miten onnellisia he olivat, kun pääsivät edes semifinaaliin asti. He kuitenkin seuraavat isoa haavettaan.

IS seuraa Miss Suomi -kisan semifinalistien julkistamista suorana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?