Legendaarinen Napakymppi palaa tv-ruutuihin! - Viihde - Ilta-Sanomat

Legendaarinen Napakymppi palaa tv-ruutuihin!

Legendaarinen parisuhdeohjelma Napakymppi palaa tv-ruutuihin syksyllä.

Alunperin Napakymppi nähtiin MTV:llä ja MTV3:lla vuosina 1985–2002.­

16.5.2017 13:00

Vanhat tv-suosikit ovat tehneet rytinällä paluuta ruutuihin.

Keväällä MTV3:lla alkoi uudelleen musiikkiohjelma Bumtsibum ja syksyllä Nelosella alkaa myös ysärisuosikki Gladiaattorit.

Nyt Nelonen kertoo myös toisesta syksyn nostalgiasuosikista: legendaarinen Napakymppi palaa tv:seen.

Napakympin uusi tuleminen on osa kansainvälistä klassikko-ohjelmien paluutrendiä. Napakymppi on tekemässä näyttävää paluuta Suomen lisäksi muun muassa Briteissä, jossa klassikko saa uuden päivitetyn versionsa jo tänä kesänä.

Napakymppi on paitsi Suomessa, myös maailmalla suosittu, tunnettu ja pitkäikäinen formaatti, joka on nähty Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa jo vuonna 1965.

Syksyllä Nelosella nähtävä Napakymppi on uudistunut viihdeshow, jossa on luvassa paljon yllätyksiä. Ohjelman peruselementti on kuitenkin tuttu: neiti tai herra X valitsee mieleisensä kosioehdokkaan sermin takana kysymyksiin vastaavista ehdokkaista A, B ja C.

Napakympin juontaja julkistetaan myöhemmin kesällä.

Alunperin Napakymppiä esitettiin MTV:llä ja MTV3:lla vuosina 1985–2002. Herra ja neiti X:n yrityksistä löytää sopivaa matkaseuraa A:sta, B:stä ja C:stä tuli vuosikausiksi lauantai-iltojen klassikko, jota juonsi Kari Salmelainen. Studiopianistina toimi Kaj Wessman eli Kaitsu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?