Curt ”Curre” Lindström, 76, löysi puolet nuoremman rakkaan – ”Thaimaalaiset naiset pitävät vanhemmista miehistä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Curt ”Curre” Lindström, 76, löysi puolet nuoremman rakkaan – ”Thaimaalaiset naiset pitävät vanhemmista miehistä”

Curt Lindström Tukholman vanhassa kaupungissa yhdessä avovaimonsa Wanin kanssa.

Curt Lindström Tukholman vanhassa kaupungissa yhdessä avovaimonsa Wanin kanssa.

Julkaistu: 16.5.2017 7:04

Eläkkeelle jäänyt jääkiekkovalmentaja Curt Lindström viihtyy naisystävänsä kotimaassa.

Leijonat vuoden 1995 legendaariseen MM-kultaan luotsannut Curt ”Curre” Lindström, 76, viettää nykyään leppoisia eläkepäiviä golfaten auringon alla. Lindström asuu 7–8 kuukautta vuodesta Thaimaassa ja loput Ruotsissa.

Entinen jääkiekkovalmentaja nauttii eläkepäivistään yhdessä 38-vuotiaan Wan-rakkaansa kanssa. Kahdeksan vuotta seurustellut pari asuu yhdessä Tukholmassa ja Hua Hinissä.

Lindström tapasi hotellissa Hua Hinissä työskennelleen Wanin vuonna 2009. Kyseessä ei Lindströmin mukaan ollut rakkaus ensisilmäyksellä, vaikka kiinnostus heräsikin nopeasti.

– Aloimme jutella ja tapailla enemmän ja enemmän, ja hän oli aivan mahtava nainen, Lindström kertoo IS:lle.

Lindsröm tapasi Wanin Thaimaan Hua Hinissa, kun tämä työskenteli paikallisessa hotellissa.

Lindsröm tapasi Wanin Thaimaan Hua Hinissa, kun tämä työskenteli paikallisessa hotellissa.

Alun perin Lindström pakeni Aasiaan Pohjoismaiden kylmää ja pitkää talvea.

– Kun lopetin työt, päätin lähteä Thaimaahan. En pidä kylmästä talvesta, joten matkustin sinne 2007 ja päätin myöhemmin etsiä sieltä talon itselleni. Viihdyn siellä hyvin. Tärkein tekijä siinä on ilmasto.

Lindström kaipaa takaisin Ruotsiin lähinnä perheensä ja ystäviensä vuoksi. Wan matkustaa hänen mukanaan ja viihtyy hyvin miehensä kotimaassa.

– Palaan Ruotsiin aina kesäksi. Kesä täällä on upea ja minulla on täällä tyttäreni ja lapsenlapseni. Wan on ollut mukana yhdeksän kertaa ja hän rakastaa Ruotsia.

Kosmetologina osa-aikaisesti työskentelevä Wan aloitti juuri koulun ja opiskelee tällä hetkellä ruotsia. Parin yhteinen kieli on englanti.

– Puhun thaita vain pari sanaa. Hän puhuu hyvää englantia, mutta haluaa silti opetella ruotsin.

38 vuoden ikäero ei juuri tunnu Curtin ja Wanin parisuhteessa. Kuva vuodelta 2015.

38 vuoden ikäero ei juuri tunnu Curtin ja Wanin parisuhteessa. Kuva vuodelta 2015.

Vaikka Lindström on kaksi kertaa Wanin ikäinen, ei suuri ikäero ei näy parin elämässä. Lindström ihmettelee tapaa, jolla eri-ikäisiin pariskuntiin suhtaudutaan Pohjoismaissa.

– Usein ajatellaan, että miehellä ja naisella ei voi olla paria vuotta enempää ikäeroa. Me olemme kuitenkin molemmat aikuisia ihmisiä. Me tunnemme samalla tavalla ja elämme onnellisina yhdessä. Muulla ei mielestäni ole merkitystä.

– Thaimaalaiset naiset sitä paitsi pitävät usein vanhemmista miehistä, en tosin tiedä miksi.

Avoparilla ei ole suunnitelmissa mennä naimisiin, sillä Lindströmin mukaan onnelliseen elämään ei tarvita avioliittoa. Wanilla ei ole lapsia, mutta hänen Thaimaassa asuvat vanhempansa ja sisaruksensa ovat hänelle hyvin tärkeä.

– Perhe on Thaimaassa aina ykkönen ja siitä pidetään huolta.

Vapaa-ajalla pariskunta matkustelee paljon. Yhteisiä reissuja on kahdeksan vuoden aikana kertynyt lukuisia ja suunnitteilla on myös uusia matkoja.

– Wan pitää erityisesti Euroopassa matkustelusta. Olemme matkustelleen Espanjassa, Pariisissa, Amsterdamissa, Prahassa, Budapestissa ja vaikka missä.

Tuoreimmat osastosta