He ovat uudet Gladiaattorit! Mukana todellisia yllätysnimiä: Jere Tiihonen, Bullin veli, Martina Aitolehti... - Viihde - Ilta-Sanomat

He ovat uudet Gladiaattorit! Mukana todellisia yllätysnimiä: Jere Tiihonen, Bullin veli, Martina Aitolehti...

Nelosella ensi syksynä alkavassa ohjelmassa nähdään iso joukko tunnettuja nimiä.

15.5.2017 11:00

Paluun tekevässä Gladiaattorit-viihdeohjelmassa nähdään gladiaattoreina kahdeksan miestä ja kahdeksan naista. Syksyllä käynnistyvässä sarjassa on mukana useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Heidät nähdään gladiaattoreina

Naiset:

Suomen lihaksikkaimmaksi naiseksi tituleerattu Minna Pajulahti, mm. karatessa ja rugbyssa saavutuksia hankkinut Oona Tolppanen ja triathloniin hurahtanut Martina Aitolehti sekä kehonrakennuksen ja voimanoston MM-mitalisti Suski Mantila.

Martina Aitolehti.

Mukana ovat myös koripalloilija Laura Saarinen, amerikkalaista jalkapalloa maajoukkuetasolla pelaava Milena AbbasMamode, miekkailun ja crossfitin taitaja Terhi Lumme sekä kilpa-aerobicin moninkertainen arvokisamitalisti Rita Niemi-Manninen.

Rita Niemi-Manninen.

Miehet:

Ex-vapaaottelija, Cheekin veli Jere Tiihonen, voimanostossa yli 1000 kilon yhteistuloksen kirjauttanut Bull Mentulan veli Juha Mentula, ex-kiekkoleijona ja MM-mitalisti Hannes Hyvönen ja nyrkkeilyn supertähti Amin Asikainen.

Jere Tiihonen.

Palomies ja fitness-ammattilainen Vertti Harjuniemi, painin MM-mitalisti Rami Hietaniemi, Hunks-tanssijana tunnettu Jucci Hellström ja hyvinvointibisnestä pyörittävä tosi-tv-tähti Aki Manninen.

Amin Asikainen.

Juha Mentula.

Gladiaattoreihin on hakenut mukaan kilpailijaksi jo lähes 400 ihmistä. Ohjelma kuvataan Tampereen Tähti-areenalla 2.–9. kesäkuuta.

Heikki Paasosen juontamassa show'ssa kilpailijat taistelevat gladiaattoreita vastaan erilaisissa voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja sitkeyttä vaativissa lajeissa.

Ohjelma rakentuu siten, että kahdeksassa alkukarsintajaksossa kilpailee yhteensä 16 naista ja 16 miestä. Heistä parhaat selvittävät tiensä neljään semifinaalijaksoon. Kausi huipentuu finaalijaksoon, jossa kruunataan kauden parhaat taistelijat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?