Tunnistatko samaksi mieheksi? Luokkakuvat paljastavat: Tältä näytti huutokauppakeisari vuosia sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistatko samaksi mieheksi? Luokkakuvat paljastavat: Tältä näytti huutokauppakeisari vuosia sitten

Julkaistu: 15.5.2017 9:57

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmassa esitellään Aki Palsanmäen koulukuvia.

Aki Palsanmäki saa Suomen huutokauppakeisari -ohjelmassa vieraakseen vanhan ala-asteaikaisen luokkakaverinsa Mikon, jonka kanssa hän on myös soittanut nuoruudessaan samassa rockabilly-bändissä. Aki ja Mikko olivat yhdeksän vuotta samassa koulussa ja edellisestä tapaamisesta on vierähtänyt hetki.

Kuvituskuva

Huutokauppakeisarin vaimo Heli Palsanmäki kysyy ohjelmassa, ovatko vanhat kaverukset muuttuneet lainkaan sitten viime näkemän, kuulemma kumpikin näyttää edelleen ihan samalta.

– Se, että Aki on nyt huutokauppakeisari ei yllätä oikeastaan yhtään, kun muistelen hänen isänsä huutokauppatoimintaa. Akin lapsuudenkodissa, jossa vierailin leikkimässä, oli paljon vanhoja tavaroita, erityisesti kelloja, joita Akin isä korjaili, Mikko muistelee.

Kuvituskuva

Mikolla on mukanaan vanha valokuva-albumi, jossa on kuvia ensimmäiseltä luokalta asti.

– Kyllä mulla on viisaita ilmeitä jo kouluaikana ollut! Aki naureskelee luokkakuville.

  • Yllä olevalla videolla Aki ja Mikko katselevat vanhoja koulukuviaan.

Heli toteaa myöhempien luokkien kuvissa näkyvän Akilla kovis-asennetta, ja ne ovatkin Mikon mukaan niiltä ajoilta, kun he perustivat Akin kanssa bändin. Mikolla on myös hauskoja bändikuvia, joita Aki ei ole aiemmin nähnyt. Aki soitti bändissä rumpuja ja Mikko bassoa.

– Ei ole tukka pysynyt oikein ojennuksessa, Aki nauraa omille kuvilleen.

Tältä Aki Palsanmäki on näyttänyt koulukuvissaan:

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

Akin nuoruusmuistot ja -kuvat nousivat otsikoihin jo viime kesänä, kun IS kirjoitti Ylen Elävän arkiston videosta, jolla voi nähdä Palsanämen ystävineen viettävän Nummirockia vuonna 1994. Voit lukea huutokauppakeisarin muistelut vuosien takaisesta juhannuksesta ja katsoa videon täältä.

Suomen huutokauppakeisari tiistaisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa.

Tuoreimmat osastosta