Lumoavan kaunis Kreikan Demy, 25, hurmasi yleisön – Ylen kommentaattorilta lasten korville sopimaton heitto - Viihde - Ilta-Sanomat

Lumoavan kaunis Kreikan Demy, 25, hurmasi yleisön – Ylen kommentaattorilta lasten korville sopimaton heitto

Ylen kommentaattori Mikko Silvennoinen kiitteli Kreikan viisuedustajaa Demya vuolain sanoin.

13.5.2017 23:33

Kreikkaa euroviisuissa edusti 25-vuotias Demy kappaleella This is Love. Ennen Demyn esityksen alkua viisuhallin täyttivät voimakkaat Demy-kannustushuudot. Suomalaisia Demyn esitys ei tuntunut vakuuttavan, sillä suomalaistwiittaajat enemmänkin moittivat kuin kehuivat kappaletta, jonka todettiin muun muassa olevan tasapaksu kuin voittaja-ainesta.

Esityksen jälkeen Ylen euroviisukommentaattori Mikko Silvennoinen kiitteli Demya.

– Ah, kiitos Demy! Täydellinen märkä uni! Silvennoinen lohkaisi.

Twitterissä Silvennoisen kommenttiin tartuttiin muistuttamalla, että myös lapset katsovat lähetystä.

 

Demy, oikealta nimeltään Dimitra Papadea on kotimaassaan Kreikassa todella suosittu nuori artisti. Hän löi läpi muusikkona jo hyvin nuorella iällä, ollessaan vasta parikymppinen. Hän voitti Kreikan VMA-gaalassa peräti kolme palkintoa vuonna 2012.

The Sun -lehti kertoo esittelyssään, että Papadea opiskelee menestyksekkään muusikonuransa ohella oikeustiedettä. Papadea on lehden mukaan ilmaissut halunsa päättää opintonsa kunnialla siitä huolimatta, että hänen musiikkiuransa on hienossa nousukiidossa.

Kreikka on voittanut euroviisut vain yhden kerran. Se oli vuonna 2005, kun maata edusti niin ikään menestynyt kreikkalainen naisartisti, Helena Paparizou kappaleella My Number One.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?