Ylen euroviisuselostaja Mikko Silvennoisella erikoinen kohtaaminen kulisseissa – ”Hän pettyi”

Julkaistu:

euroviisut
Ylen euroviisuselostaja Mikko Silvennoinen kertoo, että hänet on sekoitettu erääseen Moldovan edustajaan.
Euroviisuja Ylellä selostava Mikko Silvennoinen pyysi lauantai-iltaisessa suorassa viisulähetyksissä katsojilta kommentteja siitä, onko hän samannäköinen kuin eräs Moldovan euroviisuedustajista.

Silvennoinen kertoi lähetyksessä, että hän on kuullut Kiovassa ollessaan näyttävänsä samalta kuin Moldovan edustajan Sunstroke Projectin laulaja Sergei Jalovitski.

– Kertokaa katsojat minulle, näytänkö tuolta Moldovan Sergeiltä? Joku halusi täällä ottaa kuvan kanssani, mutta hän pettyi kun kerroin, etten ole Sergei Jalovitski, Silvennoinen kertoi livelähetyksessä.

Muutamat Twitter-kommentoijat tarttuivat Silvennoisen kertomukseen, ja muun muassa näin sitä kommentoitiin.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Sen sijaan suomalaisia twiittaajia Moldovan esityksessä solistia enemmän viehätti saksofonia soittanut mies ja tämän taidokkaat tanssiliikkeet, joita kommentoitiin näin:Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt