22-vuotias lahtelaiskaunotar Rosa on uusi Miss Rock – katso kuvat voittajasta - Viihde - Ilta-Sanomat

22-vuotias lahtelaiskaunotar Rosa on uusi Miss Rock – katso kuvat voittajasta

Miss Rock 2017 kruunattiin perjantai-iltana Helsingin Virgin Oilissa. Voiton vei 22-vuotias lahtelaiskaunotar Rosa Kaasalainen.

13.5.2017 10:02

Miss Rock -kauneuskisan voittajaksi kruunattiin perjantaina järjestetyssä finaalissa lahtelainen Rosa Kaasalainen, 22.

Rosa Kaasalainen on uusi Miss Rock.­

Katso kuvat myös tästä ja tästä.

Miss Rockin toiseksi perintöprinsessaksi valittiin helsinkiläinen Emilia Johansen, 30, ja ensimmäiseksi perintöprinsessaksi tamperelainen Emma-Sofia Lehto, 20.

Emilia Johansen.­

Emma-Sofia Lehto.­

Miss Rock -kilpailu on tunnettu poikkeavista säännöistään, haussa on missi, mutta paino- ja pituusrajoja ei ole asetettu eikä yläikärajaa ole. Tämän vuoden vanhin kilpailija on 36-vuotias. Myös tatuoinnit ja lävistykset ovat kilpailussa sallittuja.

  • Katso alla olevalta videolta kuinka Miss Rock -finalistit yllättivät Radio Rockin juontajat studiossa uimapuvuissa:

Voittajan kruunasi MIss Rock 2016 Emma Törmä, joka julkaisi heti finaalin jälkeen Instagramissa tunteikkaan kirjoituksen missivuodestaan.

– Vuosi sitte oli tilanne tämä. Valehtelematta yks elämäni onnellisimpia hetkiä. Voin sanoo että Miss Rock on antanut mulle niin paljon tän vuoden aikana. Mahtavia once in a lifetime -kokemuksia, päässyt mukaan musiikkivideoille, juontamaan isoja festareita, mutta päällimmäisenä oon kiitollinen siitä että oon tavannut niin älyttömästi upeita ihmisiä. Ihmisiä, kehen ei olisi päässyt tutustumaan ilman Miss Rockia ja joiden tiedän pysyvän kavereina ja ystävinä läpi elämän. En voi muuta sanoa kun kiitos tästä kuluneesta vuodesta kaikille jotka ootte siitä tehnyt näin upeen, Emma Törmä kirjoitti Instagramissa missivuotensa päätteeksi.

Jos kuva ei näy, niin katso se tästä.

Katso kruunajaiset Miss Rockin Facebook -sivulta:

Jos video ei näy niin, katso se myös tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?