Eastenders-tähti paljasti lapsuutensa kauhut – käytettiin seksuaalisesti hyväksi 6-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Eastenders-tähti paljasti lapsuutensa kauhut – käytettiin seksuaalisesti hyväksi 6-vuotiaana

Barbara Windsor, 79, kertoo BBC:n ohjelmassa ja elämäkerrassaan lapsuutensa kamalista tapahtumista.

9.5.2017 8:59

Dame Barbara Windsor avautuu lapsena kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta. Hän joutui hyväksikäytetyksi perheen luona, jonne hänet lähetettiin suojaan toisen maailmansodan aikana, The Sun kirjoittaa.

Tähti oli 6-vuotias, kun hänen äitinsä päätti lähettää hänet väliaikaisesti Blackpooliin. Äidin päätös syntyi, kun hänen paras ystävänsä kuoli lentopommituksessa.

Barbara muistelee, että hänet adoptoi väliaikaisesti pariskunta, joka paljastui myöhemmin siskoksi ja veljeksi.

– Pariskunnassa oli jotain vikaa heti alusta asti. Ensimmäiseksi he pyysivät minua riisuutumaan heidän edessään, Barbara muistelee.

– Menin vuoteeseen. Mies tuli huoneeseeni ja yritti kosketella minua. Sanoin: äiti ei halua minun olevan kahden kesken vieraan miehen kanssa.

– Sen jälkeen pinosin aina huonekaluja huoneeni oven eteen ja aina kun mies yritti tulla sisään, aloin kiljumaan. Useimpina iltoina itkin itseni uneen. Pelastuin, kun viranomaiset huomasivat, että pariskunta olikin sisaruspari. He halusivat myös rahaa minun hoitamisesta.

Barbara on julkaissut elämäkerran All Of Me, jossa hän kertoo myös todistaneensa isäänsä vastaan oikeudessa, tehneensä viisi aborttia ennen kuin täytti 42 vuotta ja vaikeasta suhteestaan vankilassa istuneeseen Ronnie Knightiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?