Ylirasittunut Mira Kasslin, 39, joutui sairaalaan Ranskassa: ”Sain massiivisen rytmihäiriön” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ylirasittunut Mira Kasslin, 39, joutui sairaalaan Ranskassa: ”Sain massiivisen rytmihäiriön”

Mira Kasslin kertoo Facebookissa joutuneensa sairaalaan intensiivisen treenin aiheuttaman suuren rytmihäiriön vuoksi.

Mira Kasslin ei aio kilpailla pyöräillyssä ylirasituksen vuoksi.­

8.5.2017 16:47

Mount Blancin valloittamista suunnitteleva kiinteistökuningatar Mira Kasslin, 39, kertoo Facebookissa joutuneensa Ranskassa sairaalahoitoon.

Kasslin matkusti vappuna Nizzaan harjoittelemaan ”vuoriprojektiaan” varten. Nyt Kasslin paljastaa saaneensa matkalla suuren rytmihäiriön ylirasituksen vuoksi.

– Sain viime torstaina Ranskassa harjoituksen aikana puolentoista tunnin treenin jälkeen massiivisen rytmihäiriön, jonka johdosta olin Nizzassa yksityisessä sairaalassa hoidettavana ja tutkittavana, Kasslin kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ratapyöräilyssä olympiatasolla kilpaillut Kasslin kertoo Facebook-päivityksessään, että häneltä on kyselty, milloin hän aloittaa pyöräilyn kilpakauden. Pettynyt kiinteistövälittäjää toteaa, että valmentajan kanssa käydyn keskustelun tuloksena hän keskittyy ainoastaan vuoriprojektiinsa.

– Merkittävästä ylirasituksesta johtuen en pysty ajamaan kisoja tällä kaudella, Kasslin kertoo.

Kasslin paljasti aiemmin Instagram-tilillään hurjan kuusituntisen treeninsä, johon kuului muun muassa intensiivistä ylämäen nousua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

39-vuotias Kasslin on harjoitellut intensiivisesti saavuttaakseen tavoitteensa. Hänen tavoitteenaan on paitsi valloittaa Ranskassa sijaitsevan Mount Blancin huippu tämän vuoden aikana, myös treenata itsensä kilpauransa jälkeen kovimpaan kuntoon.

Kiinteistövälittäjä on kertonut projektistaan blogissaan.

– Mt Blancille ei tarvitse aloittaa harjoittelua vuotta aikaisemmin, niin kuin minä teen, mutta harjoittelematta nousu voi käydä ylivoimaiseksi, ellei fyysisen kunnon pohja ole maratoonarin tasoa. Minulla siintää mielessä jossain kaukaisuudessa vielä korkeammat huiput kuin Mt Blanc ja siksi valmistautuminen on jo alkanut. Mt Blancin huiputus on ensi vuoden päätavoite, mutta tulevaisuudessa toivottavasti välitavoite. Askel kerrallaan kuitenkin tässä kohtaa, Kasslin kirjoitti tavoitteestaan viime syksynä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?