Havaintoja parisuhteesta -bloggaaja Sami Minkkinen: Ero ja uusi rakas! Ex-vaimon kanssa maaliskuussa syntynyt vauva - Viihde - Ilta-Sanomat

Havaintoja parisuhteesta -bloggaaja Sami Minkkinen: Ero ja uusi rakas! Ex-vaimon kanssa maaliskuussa syntynyt vauva

Suosittua parisuhdeblogia kirjoittava Sami Minkkinen kertoo eronneensa ja rakastuneensa toiseen henkilöön.

Sami Minkkinen on esiintynyt myös tv:ssä puhumassa parisuhteista. Minkkinen on myös yksi Suomen ihanimmat häät -ohjelman raatilaisista.­

8.5.2017 11:56

Suosittua Havaintoja parisuhteesta -blogia Vauva.fi-sivustolla pitävä Sami Minkkinen kertoo tuoreimmassa blogikirjoituksessaan eronneensa puolisostaan ja maaliskuussa syntyneen lapsensa äidistä Riikasta. Pariskunta oli yhdessä vuodesta 2010 ja avioliitto solmittiin vuonna 2013.

– Minulla on tunteita toista ihmistä kohtaan. Olen rakastunut toiseen ihmiseen, Minkkinen kirjoittaa blogissaan.

Hän kertoo blogissaan myös keskustelusta, jonka kävi aiheeseen liittyen ex-puolisonsa kanssa.

– Istuin sohvan reunalla ja sanoin ne lauseet, joita ei koskaan haluaisi joutua sanomaan. Lauseet, joiden jokaisessa sanassa asui iso merkitys. Minä haluan, että jatketaan tästä eteenpäin yhdessä vanhempina, mutta emme enää toistemme puolisoina

Ilta-Sanomat tavoitti Minkkisen, joka kertoi pariskunnan jättäneen avioeropaperit. Pidetyn parisuhdebloggaajan teksti on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Esimerkiksi blogin Facebook-sivuilla Minkkiselle sataa sekä sympatiaa että vihaista palautetta. Osa lukijoista kertoo kokevansa Minkkisen pettäneen heidän luottamuksensa.

Minkkinen kertoo itse lukeneensa tekstinsä saamaa palautetta viimeksi maanantaiaamuna.

– Ymmärrän kaikki kommentit. Odotin ehkä vielä kovempaa ryöpytystä, Minkkinen myöntää.

Minkkinen myöntää rakastuneensa toiseen henkilöön, muttei tahdo puhua aiheesta julkisesti vielä enempää sen henkilökohtaisuuden vuoksi.

– On totta, että pitkässä parisuhteessa kaikille tulee harmittomia ihastuksia. Rakastumisen tunnistaa kuitenkin siitä, että enhän minä tässä tilanteessa olisi lähtenyt riskeeraamaan näin paljon, jos en oikeasti tunnistaisi tunnetta.

– Haluan tässä kohtaa kuunnella sydämeni ääntä.

Minkkinen toteaa eropäätöksen vaatineen uskallusta lähteä kohti uutta.

– Heittäydyin ja uskaltauduin lähteä kulkemaan kohti uutta, mitä se nyt onkaan. Tilanteesta en tahdo puhua julkisesti sen enempää, sillä en tahdo tuoda tätä toista henkilöä julkisuuteen.

Minkkinen on kirjoittanut suursuosioon noussutta parisuhdeblogiaan neljän vuoden ajan. Koko sen ajan hän on ollut yhdessä ex-vaimonsa kanssa. Miten blogin käy jatkossa?

– Onhan minulle aiemminkin sanottu, että miten voit kirjoittaa parisuhteesta, kun olet jo kerran eronnut. Totta kai parisuhteesta voi kirjoittaa jatkossakin. Aiheita on monia myös useat lukijat kertovat minulle tarinoitaan.

– Niin kauan kuin blogiani luetaan, jatkan kirjoittamista.

Minkkinen toteaa saattavansa jatkossa kirjoittaa myös uudesta elämäntilanteestaan blogissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?