Povipommi Carmen Electralta paljastus Baywatchin koekuvauksista: karvoitus ajoi kiusalliseen tilanteeseen – ”Olin todella häpeissäni!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Povipommi Carmen Electralta paljastus Baywatchin koekuvauksista: karvoitus ajoi kiusalliseen tilanteeseen – ”Olin todella häpeissäni!”

Carmen Electra, 45, kertoo, ettei ollut valmistautunut kokeilemaan ikonista punaista uimapukua Baywatchin koekuvauksissa.

8.5.2017 9:45

Baywatch-sarjasta parhaiten mieleen muistuva povipommi ja glamourmalli Carmen Electra edusti lauantaina upeana valkoisessa avonaisessa iltapuvussa Beverly Hillsissä järjestetyssä Race To Erase MS - gaalassa.

Hengenpelastajista kertovassa hittisarjassa vuosina 1997–1998 nähty Electra muisteli tapahtumassa People-lehdelle tilannetta, jolloin hän puki ensimmäistä kertaa ylleen Baywatchin ikonisen punaisen uimapuvun.

Tämä tapahtui sarjan koekuvauksissa 1990-luvulla.

– Kävelin sisällä ja tiesin, että minun täytyy lukea dialogia, joten minulla oli kohtaus valmiina. Myös David Hasselhoff oli huoneessa tuottajien kanssa, 45-vuotias kaunotar muistelee.

Tältä Carmen Electra näytti ikonisessa punaisessa uimapuvussa 1990-luvulla.­

Naisen mukaan kaikki meni hyvin, kunnes hänelle ojennettiin tuo punainen yksiosainen uimapuku. Electran käskettiin pukea uikkari ylleen ja tulla takaisin huoneeseen.

– Rehellisesti sanottuna, minulla ei ollut tästä aavistustakaan, Lani McKenzieta sarjassa esittänyt nainen paljastaa.

– Minulla oli jalassani tyyliin leggingsit, kun menin koekuvauksiin. Ja en ollut ajellut säärikarvojani sinä aamuna. Minulle ei ollut siitä mitään aavistusta. Olin todella häpeissäni!

Baywatch-kaunottaret Kelly Packard, Carmen Electra, Donna D'Errico, Marliece Andrada, Traci Bingham, Angelica Bridges.­

Sheivaamattomista säärikarvoista huolimatta Electra veti tuon punaisen uimapuvun päälleen, koska hän kertoo todella halunneensa mukaan sarjaan.

– Kasvoin katsoen sitä ohjelmaa. Se oli maailman paras ohjelma. Joten menin ja puin punaisen uimapuvun ylleni.

Carmen Electra näytteli Baywatchissa yhdessä muun muassa Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin kanssa.­

Hyvä Electralle, että hän teki niin, sillä kaunotar sai roolin nykyään kulttimainetta nauttivasta sarjasta ja nousi sen avulla julkisuuden valokeilaan. Baywatchin jälkeen Electra on nähty useissa erilaisissa tehtävissä julkisuudessa. Hän on näytellyt elokuvissa kuten Scary Movie ja Date Movie, poseerannut Playboy-lehdessä ja tanssinut Pussycat Dollsin riveissä.

Carmen Electra poseerasi punaisessa uikkarissa myös vuonna 2013.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?